Læsetid: 4 min.

'Alle partier prøver at ligne Dansk Folkeparti'

Peter Norsk fra de konservatives hovedbestyrelse retter endnu engang kritik af partiledelsens integrationspolitik. Han var blevet lovet en konference i januar - men den er endnu ikke blevet til noget
På det konservative landsråd i august trak Peter Norsk det protestkandidatur tilbage, som han ellers havde bebudet, imod et løfte om, at medlemmerne ville blive hørt på en integrationskonference i januar. Men den er til Peter Norsks store ærgrelse endnu ikke blevet til noget.

På det konservative landsråd i august trak Peter Norsk det protestkandidatur tilbage, som han ellers havde bebudet, imod et løfte om, at medlemmerne ville blive hørt på en integrationskonference i januar. Men den er til Peter Norsks store ærgrelse endnu ikke blevet til noget.

Anders Birger Schjørring

16. februar 2010

Peter Norsk var ellers holdt inde med kritikken. Det midtsøgende, kritiske medlem af de Konservatives hovedbestyrelse trak på partiets landsråd i august det protestkandidatur til formandsposten tilbage, som han ellers havde bebudet i raseri over partiets nye integrationsprogram. Men nu er han - og en lille snes andre fra det konservative bagland - tilbage med harsk kritik af ledelsens integrationslinje, som han betegner som alt for følgagtig over for Dansk Folkeparti. Det skyldes ikke mindst, at partitoppen indtil videre er løbet fra sine løfter over for kritikerne.

»Op til landsrådet fik jeg at vide, at medlemmerne ville blive hørt på en integrationskonference i januar. Og så var det jo ikke nødvendigt at stille op. Gjorde jeg det og tabte til Lene Espersen, så var integrationsdebatten jo afsluttet. Derfor synes jeg, at det var mere hensigtsmæssigt med en vedvarende debat, hvor sådan én som jeg kunne få indflydelse på integrationspolitikken på den konference. Men den er ikke holdt endnu - og dét er jeg ganske uforstående over for,« siger Peter Norsk, der ellers havde fået datoen 23. januar at vide - men ingen tilbagemelding på, hvorfor konferencen er blevet udskudt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu