Nyhed
Læsetid: 4 min.

Politiet: Intet bekræfter trussel

I går formiddag blev fem somaliere anholdt – mistænkt for at have fremsat mordtrusler mod Pia Kjærsgaard. Torsdag eftermiddag blev de løsladt igen pga. mangel på beviser. Her følger en minut for minut gennemgang af dagens dramatiske begivenheder, der fik de danske mediers fulde opmærksomhed
I går formiddag blev fem somaliere anholdt – mistænkt for at have fremsat mordtrusler mod Pia Kjærsgaard. Torsdag eftermiddag blev de løsladt igen pga. mangel på beviser
Indland
19. februar 2010

Kl. 13.11: ekstrabladet. dk: »Fem personer med indvandrerbaggrund er anholdt for trusler på livet mod Pia Kjærsgaard.« Anholdelserne er foretaget på Nørrebro.

Kl. 13.22: Ritzau kan takket være TV 2/News fortælle, at »Københavns Politi kender til sagen, men vil ikke udtale sig. Også Politiets Efterretningstjeneste er tavs om truslerne og henviser til Københavns Politi.«

Søren Søndergaard, Dansk Folkepartis pressechef, udtaler, at partilederen, der er på ferie i udlandet, »er berørt, men ved godt mod.«

Kl. 13.39: Dansk Folkepartis pressetjeneste meddeler, at »den umiddelbare vurdering lyder, at politiet har handlet resolut og med rettidig omhu.«

Pressetjenesten skriver endvidere, at Dansk Folkepartis leder er på vej hjem fra vinterferie i Prag, og at hun senere torsdag vil møde pressen: »Pia Kjærsgaard skal dog først mødes med PET, og derfor er det svært at oplyse det præcise tidspunkt. Men antageligt vil det blive klokken 16.00 i Kastrup Lufthavn.«

Kl. 13.39: ekstrabladet. dk: »De nu anholdte er somaliere. Efter truslerne har PET og politiet angiveligt ransaget trusselsmændenes boliger og her tilsyneladende fundet konkrete angrebsplaner (...) Hos Dansk Folkeparti frygter man, at den nu anholdte attentatkreds på Nørrebro i København tilhører samme kreds som den somaliske øksemand, der brød ind i tegneren Kurt Westergaards hjem.«

Kl. 14.12: Ritzau: »Politikere fra højre til venstre tager skarpt afstand fra truslerne mod Pia Kjærsgaard, der torsdag har ført til anholdelser af fem unge.«

Blandt andet siger Enhedslistens Per Clausen, at »jeg tager klart afstand fra trusler, uanset hvem de er rettet imod, og jeg synes da, at det er særligt alvorligt, hvis man truer politikere. For det kan kun have det formål at lukke munden på dem.«

SF’s Villy Søvndal er lige så klar i mælet i sin fordømmelse af truslerne: »Dette er helt uacceptabelt i et demokrati,« skriver han i en mail til ritzau.

Kl. 14.15: ekstrabladet.dk har lavet liste over trusler mod Pia Kjærsgaard. Her er et par af dem: »I 1998 måtte Pia Kjærsgaard flygte fra Nørrebro – hjulpet på vej af politiet. I 2001 blev Pia Kjærsgaard systematisk chikaneret af en ansat i Post Danmark. Flere af partilederens breve var blevet forsynet med både sorte fodaftryk, diverse skældsord, trusler og tegninger. I 2007 blev Pia Kjærsgaard omringet af Robin Hood-udklædte unge på Christiansborgs Slotsplads«

Kl. 14.17: Ritzau kan fortælle, at »politiet overvejer at løslade trusselsmagere,« og at politiet gik ind i sagen om truslerne mod Pia Kjærsgaard, fordi man fik en anmeldelse fra Dansk Folkeparti.

»Umiddelbart afviser Københavns Politi, at der lå konkrete angrebsplaner bag truslerne mod Pia Kjærsgaard. Samtidig oplyser chefpolitiinspektør Jørgen Aabye, at man endnu ikke har taget stilling til, om de fem anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør: ’Det går nok, og det er efter min egen fornemmelse, i retning af, at der vil ske løsladelse,’« siger altså Jørn Aabye til Ritzau.

Kl. 14.38: Ifølge ekstrabladet.dk afholder Pia Kjærsgaard pressemøde kl. 16.15, og »sikkerheden omkring Pia Kjærsgaard er skærpet betydeligt.«

Kl. 14.56: Ritzau: »De fem anholdte for trusler mod DF’s leder Pia Kjærsgaard løslades, oplyser Københavns Politi.«

Kl. 14.59: ekstrabladet. dk: »Der er ikke grundlag for at kræve dem varetægtsfængslet, siger politiet.« Sigtelsen opretholdes dog.

Kl. 15.17: Politiet afholder pressemøde og forklarer ifølge Politiken.dk, at »det var et tip til Dansk Folkeparti med navne på fem personer, som udløste, at de fem blev anholdt tidligere i dag (...) Tippet, som var sendt anonymt, blev modtaget af Dansk Folkeparti for to dage siden.«

Kl. 15.23: De Konservative udsender pressemeddelelse, hvor Henriette Kjær giver Pia Kjærsgaard sin uforbeholdne støtte: »Ingen mennesker skal trues i dette land – og slet ikke politikere (...) Når man truer en politiker, truer man alle, der stemmer på vedkommende. Pia Kjærsgaard skal vide, at vi i denne situation står last og brast med hende.«

Kl. 15.32: ekstrabladet.dk har talt med Muhammed-tegneren Kurt Westergaard, der opfordrer Pia Kjærsgaard til at holde hovedet højt: »Hvis hun går et skridt baglæns, er det fremgang for de personer, som står bag truslerne. Det vil være en sejr for dem, hvis hun holder lav profil,« siger han.

Kl. 15.32: Ritzau: »Det var tilsyneladende en storm i et glas vand, da politiet torsdag morgen anholdt fem personer for trusler mod Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard (...) Fire af de fem anholdte bliver nu løsladt, efter politiet og PET har ransaget deres opholdssteder. Den femte skal først forklare et større pengebeløb, som han besad.«

Kl. 16.30: Pressemøde med Pia Kjærsgaard begynder i lufthavnen: »Tirsdag fik jeg at vide, at der var kommet et brev til Christiansborg, hvor en person beskrev, som det så ud, nogle meget alvorlige trusler mod min person, faktisk mordtrusler. Det har vi på vanlig vis, som vi altid gør, anmeldt til politiet, og så er det også op til politiet at finde ud af, hvad der er op og ned i den sag.«

Kl. 16.39: Chefpolitiinspektør Jørn Aabye forklarer til Ritzau, hvorfor somalierne blev løsladt: »Efter dagens afhøringer, efter de ransagninger, der er gennemført, ja, i det hele taget de efterforskningsskridt, der er foretaget, har vi ikke fundet noget, der bekræfter den her trussel.«

Kl. 16.52: ekstrabladet. dk: »Pia Kjærsgaard fortsætter med at tale ganske uklart om den påståede konkrete trussel, der i formiddags førte til anholdelse af fem somaliere (...) Pia Kjærsgaard talte altså uden om det faktum, at det anonyme brev ikke i sig selv var et trusselsbrev, men derimod et tip om, at andre personer ville hende ondt.«

Kl. 19.27: Politiken.dk: Politiet ved fortsat ikke, om der er nogen sandhed i det tip om trusler mod Pia Kjærsgaard, som Dansk Folkeparti har videregivet til politiet.

Jørn Aabye siger, at politiet nu er efter den anonyme tipsgiver: »Det er rigtigt, den retning går vores efterforskning også i«, siger han til Politiken.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Det er kun alt for tydeligt at sagen er et mediestunt udtænkt af Dansk Folkepartis Pressetjeneste.

Og samtlige landets journalister og chefredaktører opfører vanen tro sig som en samling hysteriske, viljeløse og tankeløse nikkedukker.

Mads Kjærgård

Fantastisk hvordan der kan gå selvsving i de danske medier, måske skulle de i stedet prøve for en gangs skyld at udvise lidt kritiskt sans og undersøge hvordan historien er opstået.

Mon ikke det er Lars Løkke og Co, der prøver at gøre danskerne bange, så de igen kan få flertal i meningsmålingerne. Desværre så tror jeg ikke at det er urealistisk, at de ville kunne finde på det.

Hvis der intet hold er i disse trusler, men noget der er opfundet af DGF eller Pia Kjærsgaard er der vel tale om en trafbar handling.

Det er ikke tilladt at bekylde eller mistænkliggøre nogen, for noget de ikke har gjort. Så hvis Pia Kjærsgaard mod bedre viden har beskyldt uskyldige mod dødstrusler står hun vel til fængselstraf.

Heinrich R. Jørgensen

Når Jacob Winther og Forsvarsministeriet, med stor succes kan få nationen til at gå i selvsving i årevis, pga. af deres mediestunts, insinuering m.v., skal det naturligvis også være førerinden og kumpaner forundt at prøve dén form for iscenesættelse af virkeligheden.

Medierne er jo trods alt blot et tastatur, man spiller på.

Nej Thomsen, pressen gør det den skal :
Skriver det ritzau siger de skal skrive .
Og Villy gør det han skal : Taler om noget han ikke ved noget konkret om og derved støtter han endnu en gang Pia K .

En rigtig stinker. Men hvem har lagt den?

Niels østergård

Mads Kjærgård,

Jeg synes der er en vis selvmodsigelse i dit indlæg.
Du fremfører at det muligvis (sandsynligvis) er Lars Løkke og Co der (med dette trusselsbrev, formoder jeg) forsøger at samle opbakning til deres kuldsejlede projekt.
Hvis det reelt forholdt sig sådan er der vel intet fantastisk i at regeringens propaganda-maskineri (herunder TV og aviser) går fuldstændig i selvsving?
Ellers ville det vel være en meget dårlig konspiration.

Villy støtter da ikke Pia, han konstaterer bare det åbenlyse, at hvis der er tale om reelle trusler på livet er det forkasteligt, det kan vist alle blive enige om...

'I 2007 blev Pia Kjærsgaard omringet af Robin Hood-udklædte unge på Christiansborgs Slotsplads'

uha,.. dem vill hun ikke ses sammen med offentligt, hendes venner fra rollespil-klubben.

.. jeg tror vist nok hendes karakter er en slags,.. kvindelig magiker.

...der var også blevet så stille omkring df...
.. i et kvarter...!!! ( gab )

Politiet reagerer på et anonymt brev skrevet på gebrokkent engelsk, der udpeger 5 mænd. Politiet har rykket ind kl 5, med politihunde, sparker døre ind med #trukket pistoler# (en af de anholdte's familie, med et barn, søgte tilflugt hos os)

Pia K ankommer til blitz og pragt ved lufthavnen og sætter hovedet på skrå. Job done and done.

- "anholdte attentatkreds"
- "konkrete angrebsplaner"
- "½mio. dusør på Pias hoved"

..viser sig at være en fis i en hornlygte. Joseph Goebbels ville have været ret stolt af DF's lille stunt.

Hvordan var det nu med Rigsdagsbranden i februar 1933 ?

Den foerte til den saakaldte Rigsdags-brandforordning, der gav Rigskansler Adolf Hitler næsten uindskrænkede beføjelser til at fængsle enhver politisk modstander.

Hvad mon regimet herhjemme har i tankerne ?

Peter Andreas Ebbesen

Jeg tror desværre ikke der sker noget hvis "Fru" Kjærdsgaard har indgivet falsk anmeldelse.
DF'erne kan jo t sig som de vil.
Det er jo dem der laver lovene.
Så hvis der er noget der er ulovligt, så ændre de bare loven.
Og vupti, så har de krammet på de 5 tiltalte.
De er i stand til alt.
VH Heidi Madsen

ja Pia K. burde at lære Snotbobbelsk, så ville hun være bedre politiker

leif rasmussen

VOK tror virkelig på, at de kan blæse Gadegate fra den offentlige debat med en halv vind. Råddenskaben breder sig uhindret i den danske presse.

Bluff all the way..

Så kom Pia K atter på forsiden, og næsten hele
medieverdenen hoppede gladeligt på hendes fidus.
Nu kan hun så bygge videre på sit martyrium, om at hun ikke kan være i fred, og ikke få lov til at udøve sin demokratiske ret til at sprede gift og galde mod alle dem, hun ikke kan lide.

Uheldigvis for Pia K er den evige Per Larsen blevet afløst af en mere besindig panserbasse. Det ser ud til at Jørn Åbye var én af de få, der holdt hovedet koldt, og løslod de fem, da det åbenbart viste sig, at der vist ikke var noget at komme efter.
Ganske vist opretholdes sigtelsen, men det er jo ikke det samme som at folk er skyldige. Så vent blot i løbet af et par uger, når det hele er faldet til ro igen, så frafaldes sigtelsen mod de fem. Nå, ja så var der vist en, der havde nogle falske pengesedler....?
Men foreløbig 1-0 til Pia K og Dansk Front, og dne følgagtige presse.

Det er synd for det højre nationalistiske TV2. Nu troede de endelig de havde fået en historie frem i lyset der kunne beskæftige dem i mange dage. Her til morgen kører de stadig frem med at de løsladte stadig er sigtet. De holder fast og håber på et halmstrå...
Den eneste hænderlige reporter Kaare R. Skou har de sendt hjem fordi han fortalte sandheden...

Erhvervslivets politiske partier V og K har holdt på magten i Danmark i 10 år ved at tilsvine indvandrerne. Denne politik er ikke længere i erhvervslivets interesse p.g.a. ønsket om massiv import af østarbejdere og erhvervslivet lader nu sit propagandaapparat (den kongelige danske presse) nedtone fremmedhadet...

Og Pia ? Uden pressens sikkerhedsnet viser hun sig som en politisk dilettant…

...samtidig prøver V og K at befri sig for Pia Kjærsgaards fremmedfjendske politik... men forsøget ligne en lille dreng, der prøver på at tørre en klæbrig bussemand af fingrene.

Danmark er en hønsefarm...

Er det helt umuligt at forstå at det her handler om en somalist kriminel islamistisk imam, der oven i hatten er snuppet med falske pengesedler? ikke om hvad i eller mig ellers synes om Pia Kærsgaard.

Bunden skrabes de herrer. Det er lige før DF er englebasser i forhold til jer, eller er det bare opmærksomheden det kniber med ;-)

Alle de tåbeligheder der fyres af her skal nok ende med at DF får flere stemmer end nogensinde før. Alle facts viser det. Jo mere usagligt sludder der er fyret af igennem de sidste 20 år, jo flere stemmer.

Mand - i lærer det aldrig ;-)

Spin når det er bedst! Det var jo også synd for DF at der ellers ikke længere var noget at vinde i udlændingedebatten.

Christian Olesen

Hvor er det dog synd for Pia K.
Men endnu mere synd for alle de udlændinge hun har truet på liv og velfærd i 10 år!
Samt dem der sidder og er blevet sindsyge i koncentrationslejrene, takket være DF.

Må desværre konstatere at Hans Hansen har ret. Det er ganske usmageligt at beskylde Pia og Dansk Folkeparti for selv at skulle have skabt dette, uden at have det mindste belæg for det. Det er bare stupidt og kan vel betragtes som en slags injurier.

Hadet forblinder åbenbart og hvis der er noget som styrker Dansk Folkeparti, så er det når Venstrefløjen argumenterer på laveste fællesnævner og lader hadet gå foran salighed og objektivitet.

Jeg er i øvrigt ikke tilhænger af Dansk Folkeparti.

Ville også være mærkeligt som det centrum-venstre menneske, som jeg er. Men nogle gange så kunne man fandme godt trænge til lidt proportioner hos venstrefløjens vælgere. Sjovt nok er det samm problem gældende hos DFs vælgere og da S og SF er begyndt at snakke som dem, så ville det klæde os vælgere at være klogere end det.

Martin Bæksgaard Jakobsen

Går folk ikke lidt amok her?
Nogen sender et brev, hvor fem navngivne mennesker beskyldes for mordplaner. Politiet får fat i dette brev, og er jo selvsagt nødt til at reagere. Så finder man ud af, at der nok ikke er hold i beskyldningerne, og løslader så de fem - på nær een, som har et forklaringsproblem med en stor sum penge.
Havde det anonyme brev omhandlet skattesvig eller hustruvold, havde politiets fremgangsmåde nok været anderledes, men med terrorloven har politiet midlerne til, og er også forpligtet til, at agere relativt resolut i en sag om formodede mordplaner på en politiker. Hvilket de så gjorde...
Det skal nok i sidste ende vise sig, at det har været en med et horn i siden på de fem somaliere, der har skrevet brevet - og gad vide, om de penge, den ene har et forklaringsproblem med ikke har noget med det at gøre?

Men - at se konspirationer bag dette og tro, at det er Pia K. der står bag det hele, er vel lige voldsomt nok. Faktisk grænser det til det vandvittige. Uanset hvor usympatisk hendes lidende offer-blik er, når hun endnu engang er udsat for trusler (for øvrigt forbløffende få trusler hun har været udsat for - og to af de tre er vel mere sjove end farlige...?), uanset hvor godt det passer DF, og uanset hver meget Villy hopper med på vognen, og hvor meget medierne mæsker sig i hele misæren - så er der vel ikke andre at bebrejde end ham, der har sendt brevet med de falske beskyldninger....?

Her kan man vel næsten med rette sige - der er ikke noget at komme efter:-)

jennifer conway

Jeg beskylder ikke DF...de har bare gjort det som er fornuftig og sendt brevet videre. Og så er detr i politiets (og mediernes) haender.

Men tilsynenladende i dagens DK kan man sende et brev hvor man naevner dem man ikke kan lide, eller nogen som helst, og sige at de vil et eller andet ondt... Og så kommer politiet godt i gang (godt på mange måder!!)........MEN ...vaerre......så hopper EB (som har laert intet), Berlingske, et al på vognen?

Welcome to the little dailydays lynchmob mentality led by the media...kan vi allesammen vaere med??

Uanset hvad, bliver det tåkrummende, når medierne lancerer budskaberne: Pia topper på terror - Danskerne støtter Pia K trods* mordtrusler - Danskerne giver terror-somaliere fingeren (: meningsmåling viser DF-fremgang).

*hvorfor egentlig ikke?

Martin Stoltze

En generel fordømmelse af trusler kan alle vel være enige om. Der ud over ved vi stadig ikke hvad der er op eller ned i den konkrete sag, eller om der overhovedet er en sag. Så lad nu den konkrete historie vile indtil vi er blevet klogere.

Det vi véd er, at politikerne som sædvanlig er meget hurtige på aftrækkeren, når det gælder en håndfuld personer med invandrerbaggrund, og at DF får masser af medietid på baggrund af et anonymt tip.

De samme politikere er fuldstændig tavse omkring, at groft hadefulde ytringer - undertiden også trusler -florerer i ekstreme miljøer i udkanten af Dansk Folkeparti, som det f.eks dokumenteres glimrende i denne blog: http://shansensblog.blogspot.com/2010/02/nar-dfer-hader-ja-til-stormoske...

Ævlet om våben og benzindunke på den infantile højrefløj er naturligvis ingen undskyldning for eventuelle trusler mod DF. Men man burde kunne forvente, at DF tog afstand fra disse dele af sit eget bagland, eller at medierne tog dette miljø op til behandling.

hehe, der er råbt "Ulven kommer" for mange gange nu.
Efter alt det spin og vildledning man har været vidne til i Dk forstår jeg godt ingen tror på nogen efterhånden.

Frygter vi er på vej ind i en demokratisk istid hvor gensidig tillid og respekt undergraves af spin og vildledning.
Det kommer til at flyde med konspirations teorier og mistro.
At DF rider denne affære til skamløshed hjælper ikke.

Jan Günther Hansen

Hvis politiet siger OK til offentliggørelse af brevet, så er det da en smule mistænkeligt at Pia K ikke ønsker at vise indholdet til pressen?
DF´s pressetjeneste er ikke en del af vores retssamfunds myndigheder, så mon ikke vi skal lytte til politiets udtalelser om efterforskningen fremfor DF der har en politisk interesse i at puste dette op!

Nu skal der spares på politiet, sådan cirka en halv milliard.

Deres næser er i vejen siges det.

Hans Hansen, Jan Madsen:
I overdriver da helt vildt..der er ingen her, som hader DF ! Vi er bare trætte af, de er blevet infiltreret i hele samfundet og bestemmer, hvad vi skal mene og især, hvad vi ikke skal mene
. Det er sørmer da helt naturligt, at vi reagerer, når det er så tydeligt, at Pia K. udnytter sit martyrium på det skammeligste!
Det er da på høje tid folk tager bladet fra munden og taler vildledende spin midt imod!!

Simon Kongshøj

Det mest tåkrummende ved denne farce er efter min mening hvordan den viser at der virkelig er forskel på folk i dansk politik.

Truslerne mod Pia Kjærsgaard fik hele den samlede danske presse (samt politiske ordførere over hele det politiske spektrum) til at fare i flint med fordømmelse af truslerne og støtte til Pia.

Få dage før modtog Per Clausen fra Enhedslisten også en dødstrussel, og det blev mødt med larmende tavshed.

Igår kunne man høre i både DR og TV2 at en Somailisk talsmand vist nok Ahlam Dueled at han udtalte at han håbede at trusselbrevet kom fra DF selv.
Det blev med det samme af DR og TV2 udlagt som om han beskyldte DF for at have fabrikeret trusselbrevet selv.
Det er tydeligt at visse dele af pressen med det samme løber efter DF og deres løsagtige påstande.
Jeg vil mene at et håb og en beskyldning ikke kan være det samme. En ordentlig journalist vil ikke straks fremstille hans håb, som en beskyldning. Man kan kun få den mistanke at DR og TV2 gør det for at fremme DF og er deres medløbere.

Mette Hansen

I overdriver da helt vildt..der er ingen her, som hader DF !

Det er under alle omstændigheder ikke rigtigt. Selv vil jeg heller ikke bruge det ord, men jeg er da som du selv, heller ikke glad for DF, og trætte af deres unuancerede og forenklede syn på virkeligheden.

Med hensyn til artiklen; Kan der ikke løftes bevisbyrde er der naturligvis ingen sag, mens imamens falske pengesedler naturligvis hører under straffeloven.

Anne Christiansen

Det burde vel i princippet være ulovligt, at gå ud og dømme folk i pressen, før vedkommende er juridisk dømt. Og som her, hvor data er baseret på et anonymt tip, er det jo utilstedeligt, at man ikke først venter til tippet er fundet validt, med at gå til pressen. Men det er jo en kærkommen mulighed for at komme på forsiderne, og få samtlige politikere til at springe som en flok høns, i iver for at stå last og brast med Dansk Folkepartis forkvinde. Får mig også til at tænke på den formodede drabsmand i Herning, der i flere dage oplevede at se sig selv svinet til på forsiderne, fordi han havde været det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Er det virkelig tilladt?

Dorte Sørensen

Peter Jensen, når du kan spørge hvem Per Clausen er fortæller det, at du enten ikke følger med i Folketingets arbejde eller også vil du bare vise at Enhedslisten er et mindre parti i Folketinget end DF.
Dog er DF nu også ved at se, at Enhedslistens politik er god. Fx er DF nu selv ved at anbefale nedlæggelsen af Satspuljen og få disse pilotprojekter med over på Finansloven så alle skatteyderne skal være med at betale til alle disse gode projekter. I dag er det kun pensionisterne og andre overførselsmodtagere der betaler for satspuljen via. deres pensioner bliver underreguleret i forhold til løn og prisstigninger.

Det er uhyre relevant at spørge, hvem Per Clausen er. Folk ved, hvem Pia Kjærsgaard er, og derfor kommer hun i medierne, som er meget bange for at resarche en "historie" ihjel, dvs. bringe forstyrrende fakta ind, der kunne forvirre modtagerne og ødelægge kiosk-salget.

Jens

Du kan da godt spørge om hvem Per Clausen er, dog ikke uden risiko for at udlevere dig selv ;-)

Pia Kjærsgaard er en åbenbaring for medierne, svaret på årters bønner om den folkekære, slagfærdige, kvindelige politker direkte fra Hjemmehjælpen. Skal hun så oven i køber myrdes, får euforien på redaktionerne da ingen ende.

Kjærsgaard er, helt uden at jeg tager stilling til DF i almindelighed, en i den grad undertippet strategisk politiker.

Min lærer i arbejdsmarkedsforhold spurgte en dag:

Hvad ved en hjemmehjælper om politik...?

For bagefter selv at svare: Ingenting

Mand - hvor han tog fejl.

Dorte Sørensen

Jens Thorning
Et sørgeligt eksempel i at du har ret, er fx en artikel i Berlingske. dk . den 20 februar 2010
”Fakta: Politiske overfald og trusler i Danmark”, hvor fx overgrebne på de venstreorienterede ikke blev omtale Her blev kun overfaldet 6. februar 2010: mod Kim Møller, redaktør på den højreorienterede blog Uriasposten nævnt

Fra samme artilek nævnes flere overfald på Pia Kjærsgaard, fx :
”24. marts 1998: Pia Kjærsgaard (DF) angribes i Griffenfeldsgade på Nørrebro. Hun søger tilflugt i en bank. Københavns Politi sætter en større styrke ind og ledsager partilederen væk fra området. ”
Her nævnes bare ikke at Pia Kjærsgaard i et direkte radioprogram på P3 annoncerede, at hun sammen med radioværten ville ankomme på Nørrebro. Det var sørgeligt at nogle unge ikke bare inorerede hende, men i stedet gav hende hvad hun kom for.
Et andet eksempel fra artiklen:
”9. november 2002: Pia Kjærsgaard (DF) føler sig truet af en kvinde på Holbergsgade i København og trækker en peberspray. Senere idømmes partilederen en bøde på 3.000 kroner for ulovlig våbenbesiddelse.”
Her kan partilederen og FM være glad for at knivloven med 7 dages fængsel ikke var vedtaget.

PS: Berlingske nævner dog ikke det mediestunt som Pia Kjærgaard fik lavet, da hun omgivet af sine PET-mænd gik ned på slotspladsen ved den store demonstration i forbindelse med strejkerne efter forhandlingssammenbruddet. Pia Kjærsgaard og DF gjorder sener et stort nummer ud af, at hun var blevet råbt af af nogle unge Robin Hood ér. Først anklagede hun og DF SF for at stå bag dette råberi , det blev til en stor debat i Folketinget og megen presse omtale.
Bare nogle eksempler.

Ja så lykkes det endnu engang Pia K. at stille sig selv i offerrollen og de slemme Somalier i terrorist-rollen.

Der er da ingen terrorister der i den grad annoncere deres hensigter før udåden.

Skulle der virkelig være en eller anden der gad at snigmyrde Pia K. så ville det komme som et lyn fra en klar himmel, ligesom angrebet på Kurt Westergaard.
I Pia K. har vi igen en person der overvurdere sin egen betydning på den internationale "slagmark".
Jeg tvivler på at Bin Laden(eller andre på hans niveau) overhovedet er klar over hvem hun er.
Hun er jo ikke just en Salman Rushdie

Men PET er jo glade for at kunne bevise deres værd, specielt nu hvor bagmanden bag "Angrebet på JP" viser sig at være lønnet af FBI.

Det var også heldigt for PET at der lige faldt en Terrortrussel ned i hatten på dem, efter at det blev klart for enhver at de ikke havde en skid at lave.
Man skulle næsten tro at FBI havde gjort dem en lille tjeneste.

Det virker som at vores Borgelige politikere, efter Fogh´s krigsstunt sammen med USA og UK, puster sig op og tror sig meget væsentlige for den internationale tilstand.

Men det må jo være surt at opdage, at ingen internationale Terrorister betragter dem som væsentlige nok, til at gide at slå dem ihjel.

Vi kan se frem til en spændende sommer.

Med en Regering på hælene og et støtteparti der er fuldstændigt værdiløst uden en borgerlig regering, og kun 1 1/2 år til næste Valg.

Der kommer virkelig gang i "Spinneriet" når Folketinget tager på Sommerferier.