Læsetid: 2 min.

Det bliver i familien i Dansk Folkeparti

Dansk Folkeparti beskriver ofte partiet som én stor familie. Og der er noget om snakken. Familiemedlemmer afløser nemlig hinanden som folketings-kandidater
30. marts 2010

Det bliver i familien, når Dansk Folkeparti finder sine folketingskandidater. Ikke så snart har Dansk Folkepartis to kontroversielle folketingsmedlemmer, fætre og præster Søren Krarup og Jesper Langballe således meddelt, at de ikke genopstiller ved det næste folketingsvalg på grund af deres alder, før næste generation står klar.

I sidste uge blev Søren Krarups datter, den 44 årige Marie Krarup, valgt som Dansk Folkepartis folketingskandidat i Esbjerg Omegn-kredsen, og nu melder Jesper Langballes søn sig også som folketingskandidat. Christian Langballe prøver at blive opstillet som Dansk Folkepartis kandidat i Viborg Østre Kreds.

Den 43-årige Christian Langballe er - ligesom sin fader - ikke blot præst, men også optaget af islam og udlændingepolitikken.

Selv om Christian Langballe ikke lægger skjul på, at han altså også politisk er sin faders søn, så erkender han, at efternavnet har sine ulemper.

»Fordi mit navn er Langballe, så er der mange folk, som allerede har en mening om mig. Men fordelen er, at mange af de ting, han har kæmpet for, også er de ting, som jeg vil kæmpe for,« siger Christian Langballe.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Michael Skaarup

gaaaaab!!!!

Nepotistisk flokparti....Det er som en historien taget ud af et fattigt kleptokrati. men vi taler om dukkeføren i dansk politik.

gad vide om venstre og de konservative en dag gror et sæt boller og selv prøver at varetage tjansen uden Pias fætter/kusinefest.