Læsetid: 3 min.

Fokus kræver bedre dyrevelfærd verden over

Danmarks nyeste parti, Fokus, vil slå et slag for dyrevelfærden. Partiformand Christian H. Hansen og hans tre medkandidater tror selv på projektet, 'men ellers kan det da godt være, det ender med et kattehjem i Sønderjylland,' sagde han
Christian H. Hansen, der tidligere har forladt Dansk Folkeparti, dannede i går et nyt parti, der vil kæmpe for dyrenes velfærd og økologi.

Christian H. Hansen, der tidligere har forladt Dansk Folkeparti, dannede i går et nyt parti, der vil kæmpe for dyrenes velfærd og økologi.

Keld Navntoft

11. marts 2010

Christian H. Hansen forlod i januar Dansk Folkeparti, men allerede i går sad han klar med 25 siders partiprogram for det nye dyrevelfærdsparti Fokus.

»Jeg har været i gang i halvanden måned,« forklarede han til hæren af journalister, der var mødt op for at overvære det, som tilhøreren Peter Mollerup fra Dyrenes Venner kaldte »en stor dag for dansk dyrevelfærd.«

Christian H. Hansen, der er ellers er kronisk syg af hovedpine, har selv formuleret den nye politik, der sætter dyrene i højsædet, forklarede han.

»Partiet Fokus kommer til at lægge utrolig meget vægt på dyrevelfærd, og Fokus kræver bedre dyrevelfærd over hele verden.«

Alligevel er det ikke »et enkeltsagsparti, for så havde vi ikke kunnet aflevere et helt partiprogram,« understregede Christian H. Hansen.

Foruden dyrevelfærd rummer det politiske program da også forslag om mere økologi, bedre klima og mere nærhed i sundhedsvæsnet.

Selv om Christian H. Hansen har siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti i 12 år, vil Fokus ikke have en strammere udlændingepolitik:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Heinrich R. Jørgensen

"Forbud mod dyresex, kommerciel hvalfangst og tyrefægtning."

Hvad med et forbud mod fluesmækkeri?

Og ikke mindst fluesex !!!

Henning Ristinge

det hedder 'flueknepperi' heinrich :)

Men helt bortset fra det så er der behov for en kritisk gennemgang af især landbrugest behandling af dyr