Læsetid: 2 min.

Kolleger bakker fyret DR-journalist op

Tidligere kolleger til den nu fyrede journalist har skrevet en sympati-erklæring. 'En overreaktion' at fyre Nils Giversen, mener en af afsenderne
13. marts 2010

En række fremtrædende DR-journalister bakker nu op om journalist Nils Giversen, der i februar blev fyret fra DR for sin rolle i den såkaldte lækage-sag.

»Vi skal ikke forholde os til den konkrete sag, men vil her forholde os til personen og journalisten Nils Giversen. Vi, der kender ham, oplever ham som en meget dygtig journalist, der altid har forsøgt at leve op til den bedste standard i faget,« lyder det i en mail, der i går blev sendt ud på DR's interne debatforum Dråben, og som Information er kommet i besiddelse af.

Blandt underskriverne er Deadline-vært Mads Brügger, Orienterings Jesper Tynell, der netop har vundet den prestigefyldte Cavling-pris, samt flere andre DR-medarbejdere, der har samarbejdet med Nils Giversen.

»Vi ville være kede af, hvis Nils Giversen for dem her i huset, der ikke kender ham, kom til at fremstå som en, der ikke gør sit arbejde ordentlig. Vi vil gerne understrege, at han er en fremragende journalist, der har lavet nogle virkelig gode ting,« siger vært på programmet Sproglaboratoriet på P1 Christoffer Emil Bruun.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu