Læsetid: 1 min.

Studerende laver lyd til Roskilde

8. marts 2010

Danmarks Tekniske Universitet og Roskilde Festival indgår et partnerskab, der vil give de studerende mulighed for at lave projektarbejde i forbindelse med Roskilde Festivalen, og dermed få adgang til årets festival og samtidig opnå ECTS-point gennem aflevering af projektrapporter til DTU.
De studerende fra DTU skal arbejde på at analysere akustikken for at kunne forbedre lyden, lave biogasanlæg, udvikle forbedringer af de trafikale forhold og sikre forsyningen af vand til festivalgæsterne og undgå forsvindende vandtryk på grund af de lange forsyningsveje. Desuden vil der blive arbejdet med ’Tracking af publikum’ for blandt andet at kende deres færden og ’Online status af campingområdernes fillfactor’ for at kunne kortlægge de ledige pladser på campingen og dirigere gæsterne frem. ville

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu