Læsetid: 1 min.

Jyske Bank erkender problem

8. juni 2010

Efter at have lidt enstemmige nederlag i Pengeinstitut- ankenævnet i en række sager om dårlig rådgivning ved salg af obligationer, indvilger Jyske Bank nu i at holde en række kunder skadesløse for deres tab. Tidligere har banken ellers nægtet at have gjort noget forkert, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten. Sagerne drejer sig om investeringsforeningen Hedge Markedsneutral, som banken har solgt i form af obligationer til 10.000 kunder, der tilsammen har tabt 800 mio. kr. Finanstilsynet har tidligere fastslået, at bankens rådgivning ikke gav kunderne et reelt billede af den risiko, de løb.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu