Læsetid: 1 min.

Ny abeart i Amazonas

16. august 2010

En videnskabsgruppe har på en tur til den colombianske del af Amazonas opdaget en ny abeart. Den tilhører den såkaldte titi-abe, som er af kattestørrelse og voldsomt truet på sin eksistens som følge af hastig rydning af regnskoven.

»Opdagelsen er ekstrem interessant, fordi vi har hørt om dette dyr, men har længe ikke kunne bekræfte, om det adskiller sig fra de andre titi'er. Nu ved vi, at det er en unik art, og det viser den rige diversitet af liv, der stadig kan opdages i Amazon-regnskoven,« siger forsker Thomas Defler fra National University of Colombia til livescience.uk mek

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu