Læsetid: 2 min.

Hatten af for Oddershede

Danske Universiteters formand bør forholde sig til, at organisationen Danske Universiteter ikke taler på vegne af de danske universiteter, men på vegne af de danske universiteters øverste ledelse
22. september 2010

En meget indflydelsesrig aktør i dansk universitetspolitik er organisationen Danske Universiteter. Dens høje status er et af de mest velfungerende markedsføringsgreb i dansk universitetspolitik. Som altid er djævlen i detaljen. Følg med her.

Ifølge Danske Universiteters hjemmeside har vi at gøre med »de danske universiteters interesseorganisation«. Det er jo tilforladeligt nok ud, men noget stemmer ikke.

Konfronteret med, at danske universitetslærere har et astronomisk antal merarbejdstimer og ingen udsigt til afspadsering, bemærkede Danske Universiteters formand, Jens Oddershede:

»Der er ingen tvivl om, at universitetslærerne arbejder mere end 37 timer, men jeg vil hellere opfatte det som en indikation på, at man har et arbejde, man synes om og lægger nogle ekstra timer i. Sådan er traditionen, og det er en rigtig tradition, fordi det ville ændre hele universitetets kultur, hvis man stod med et stopur og tog tid.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu