Læsetid: 1 min.

Folketingets åbningsdebat

Følg folketingets åbningsdebat live på information.dk
Følg folketingets åbningsdebat live på information.dk
7. oktober 2010

Videofeed leveret af ft.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Dorte Sørensen

Det er utroligt at Peter Christensen bliver ved og ved at påstå at en overbetaling til privathospitalerne ikke hat gået udover de øvrige patienter. Fx de medicinskepatienter og de behandlinger som de privathospitaler ikke ville behandle.

pinagtigt mundhuggeri, som ikke bringer os et skridt videre ---først Peter Christensen og nu Thorning, som ikke gider svare på konkrete spørgsmål --- man forstår jo sandt for dyden den stigende politkerlede ---trist

Dorte Sørensen

Tom Dahl
I mine øjne svarede Thorning da meget åbenhjertig. Hun kan da ikke gøre for at OVK-blokken forsøger at fremstille socialdemokraternes politik forkert. Fx hendes bemærkning om, at Fogh Rasmussen trods megen kritik af SR-regeringens Pinsepakke , ophævede Fogh Rasmussen ikke Pinsepakken, da han blev statsminister. I stedet medregnede han let og elegant Pinsepakkens skattelettelser til sine egne skattelettelser samt indfrøs Pinsepakkens 1 pct. pensionsopsparing og brugte denne indfrysning til at betale for sine skattelettelser.

@Sørensen --- du er så biased med din forkærlighed for alle, der går imod regeringen, at din hørelse øjensynligt fudlstædig missede de manglende svar på såvel Ørum Jørgensens og Amnitzbøls spørgsmål, men lad det nu ligge --- tror ikke, at objektiv stillingtagen er mulig, når man konsekvent anvender selektiv hørelse, og det understreger egentlig min pointe om, at denne debat blot er skuespil, som får folk til at "kaste op" over dansk politik..... og det er trist.

Dorte Sørensen

Tom Dahl
Det er muligt at du mener at jeg har selektiv hørelse. Men jeg finder nu at Thorning svare godt og åbenhjertig på spørgsmålene. Meget bedre end jeg havde forventet

Kirsten Svejgaard

Jeg må give Tom Dahl ret i, at Thorning svarede udenom på spørgsmålet om afstanden til sygehuse.

Det ville have været "smartere" at være ærlig og sige, at da sygehusplanerne nu er så langt fremme, vil der formentlig ikke være råd til at ændre på det. Dermed kunne hun oven i købet tørre problemet af på den nuværende regering.

Folk i udkantsområderne er jo ikke dumme!

Dorte Sørensen

Det er ret sjovt , at Pia Kjærsgaard nu står og siger, at S ikke har interesseret sig for krisen, når det var Thorning ved Åbningsdebatten i 2008 der advarede om dens kommen, men dengang så Fogh Rasmussen kun en overophedning og gjorde nar af Thorning.

Dorte Sørensen

Kirsten Svejgaard
Ang. sygehusplaceringen så var det slet ikke rigtigt, når Ørum Jørgensen tørrede sygehusplaceringen af på Bent Hansen, når antal supersygehuse og en nogenlunde placering var forhånds bestemt fra regeringens side.

Kirsten Svejgaard

Dorte Sørensen:

Jeg er helt enig i, at ansvaret ikke kan lægges på Bent Hansen, men på regeringen.

Men Thorning kunne jo også have lagt ansvaret på regeringen i stedet for at snakke udenom. Hun fik et klart spørgsmål, men hun besvarede det ikke.

Kirsten Svejgaard

Pia Kjærsgaard kan ikke se problemet med overbetaling af de private sygehuse. Meget sigende!

I øvrigt er det "imponerende" som hun kan få det til at fremstå, som om unge "indvandrere" (dvs. børn af flygtninge) alle som en er ansvarlige for al uro og kriminalitet i Danmark.

TV 2 og DR belærte seerne om, at valg afgøres af, hvem der har det bedste kropssprog på TV og "beviste" det med eksempler fra USA siden Kennedy og Nixon i 1960 .

TV 2 og DR har ingen anelse om, at de amerikanske vælgere aldrig kunne drømme om at stemme efter kandidaternes udseende eller væremåde. Aldrig!

Dumhed er danskernes monopol.

Dorte Sørensen

Det er dog utroligt at Pia Kjærsgaard kan slutte af med at sige at det er patienterne der er det vigtigste for hende og hun er glad for det frie valg og 1 måneders behandlingsgarantien . Jamen så må hun jo være ligeglad med de ,medicinske patienter og de der skal behandles for behandlinger som de privathospitaler ikke ønsker t udbyde.
Er fedmeoprationen ol. virkeligt det vigtigste for DF.

Jonatan Moldrup

Det ville være fantastisk his der var én der gik op på talerstolen og besvarede alle spørgsmål helt ærligt...det kunne skabe en virkelig god og måske endda saglig debat