Læsetid: 3 min.

Liberal Alliances svar på Dr. Jekyll og Mr. Hyde

Kæden hoppede af for Anders Samuelsen
24. marts 2011

Liberal Alliances partileder, Anders Samuelsen, har udsigt til at levere en ret enestående præstation. På kun et år har han rejst et næsten stendødt parti fra ingen vælgeropbakning til på gode dage nu at ligge pænt i meningsmålinger - over både de radikale og de konservative.

Meget få iagttagere registrerede Liberal Alliances overlevelsesevne. Tværtimod mente TV 2's Henrik Qvortrup, at han ville æde sin gamle hat, hvis partiet kom i Folketinget efter næste valg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

Tja....jeg har en helt anden bedømmelse af kokainanklagen mod Henrik Qvortrup. Min sympati for denne person kan ligge på et meget lille sted, det indrømmer jeg gerne.
Efter Se og Hørs løgnagtige påstande om Naser Khader i sidste valgkamp burde Henrik Qvortup ikke kunne være ansat på TV2 som politisk kommentator.

Søren Kristensen

Glistrup var også til tider både skinger og noget der ligner uligevægtig. Men han talte til nogen, skulle det som bekendt vise sig og hvem siger at LA står og falder med Samuelsen? Spørgsmålet er derfor ikke om hr. Samuelsens personlighed er mere eller mindre cinematografisk. men om værdien af vækst for enhver pris er lige så meget værd som det til stadighed hævdes?

Dorte Sørensen

PS: Det er ret sjovt, at Pia Kjærsgaard selv har bragt Glistrup ind i debatten om LA og Samuelsen . Hun kom jo i Folketinget som hans suppleant, da han skulle op og sidde i Horserød.

Og hvor mange offentlige ansatte var det lige Anders Samuelsen ville afskedige angiveligt for at få skatten ned? Her ligner han da Glistrup lidt. Også Glistrup spiste en del konservative stemmer.

Martin Kristensen

Det er klart at AS ikke har et ubegrænset råderum til at angribe alle kritikere - men jeg tror nu ikke angrebene hidtil har skadet ham / LA meget. De, der ville være tilbøjelige til at stemme på LA er ikke uenige i hans vurdering af mediernes (måske med undtagelse af Berlingskes) stedmoderlige behandling af alle nye tiltag for at begrænse statens vækst.

Ligesom Frp. havde mange spændende, anarkistiske ideer (der desværre druknede i fremmedhad og almindelig kævl og landsbynostalgi) så har LA fat i den lange ende med deres position som dem der trækker magten fra staten mod borgerne. Lidt ligesom Enhedslisten på venstrefløjen er de nødvendige for at holde de store partier vågne, og minde dem om deres ideologiske ophav, men de skal ikke have 90 mandater til at omgøre samfundet helt efter deres hoveder.

hvis samuelsen skal anklage Henrik Qvortrup for at tage kokain, så blir han sørme nødt til at gøre det i en roman, der er alt tilladt nu

Axel Doberhuus

Anders gik forkert en morgen... han troede han skulle til casting på X-Faktor, men endte til gruppemøde hos de radikale

Rigtig nok hvad skribenten skriver med at partiet ikke har noget i klemme med VKos politik i de sidste snart 10 år.
Hvad skribenten belejligt undlader at nævne er at mange af LAs medlemmer er tidligere VKoer og især Konservative, så LAs grundlag er VKo politiken og indirekte er LAs støtter og medlemmer ideologisk og politisk på linie med VKo

Maj-Britt Kent Hansen

Om AS nu fremsatte berettiget eller uberettiget kritik, så forekommer en opførsel som hans med hurtige beskyldninger og høj stemmeføring mest af alt som et megapinligt kontroltab for åben skærm.

Måske mener hovedpersonen selv ikke, at det var pinligt. Og måske skal han derfor prise sig lykkelig for ikke at have kunnet se, hvordan mange seere, der krummede tæer.

Axel Doberhuus

Man kan vel godt tillade sig at kalde LA for Team Saxo Bank

Sport og politik i skøn forening tilsat nogle magt- og medieliderlige nulliteter fra bageste række i folketingssalens højre side.

AS er måske mediekrititker, men jeg savner nu noget kompetent kritik fra manden, og jeg savner især noget selvkritik.

Må dette højrefløjssammenrend af noksagter lide samme skæbne som Ny Alliance...

og hvad er det der sker med denne Aamund