Note
Læsetid: 1 min.

Nyt råd skal sikre viden om uddannelse

Indland
16. maj 2011

Undervisningen i folkeskolen skal baseres på viden og forskning. Derfor har videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen nu nedsat et ph.d.-råd, der skal fordele de øgede bevillinger til uddannelsesforskning. De 28 millioner kommer fra sidste års globaliseringsaftale og skal sikre uddannelse af 10-12 ph.d'er, der kan undervise på professionsuddannelserne til lærer, pædagog, sygeplejerske og socialrådgiver. De nye ph.d'er skal uddannes i samarbejde med universiteter og professionshøjskoler og skabe ny viden inden for didaktiske samt pædagogiske områder og samtidig højne uddannelsesniveauet på professionshøjskolerne.

Det nye ph.d.-råd er forankret på Aarhus Universitet. Professor fra Aarhus Universitet, Jens Rasmussen, står i spidsen for rådet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her