Læsetid: 1 min.

Informations Forskerpanel

Information inviterer nu alle ph.d.-'ere og unge forskere tættere på redaktionen i et uformelt kildenetværk, der skal styrke journalistikken og den offentlige debat. Vi efterspørger løbende jeres faglige viden og erfaringer fra universiteterne.
Indland
14. januar 2013

 

Her på information.dk og i Information inviterer nu alle ph.d.-‘ere og unge forskere tættere på redaktionen i et uformelt kildenetværk, der skal styrke journalistikken og den offentlige debat. Vi efterspørger jeres faglige viden og erfaringer fra universiteterne, hvor I uforpligtende og uden for citat kan:

- Bidrage selvstændigt eller på opfordring med forskning, baggrundsviden og ideer til redaktionen

 

- Deltage i spørgeskemaundersøgelser om forhold på universitetet

 

- Sætte fokus på resultater fra og konsekvenser af din ph.d.-afhandling

 

Netværket er uforpligtende. Du modtager med jævne mellemrum mails fra redaktionen, hvor vi efterspørger viden på dit fagfelt, og du kan til enhver tid henvende dig til os på forskerpanel@information.dk. Tilmeld dig her

Research panel (english version) 

The Danish Daily Information are inviting all PhD scholars and young researchers closer to the newspaper in a Research Panel in order to strengthen journalism and public debate. We ask for your professional knowledge and experience from the universities. You will receive periodically mails from editors when we seek knowledge in your area of expertise, and feel free to contact us at forskerpanel@information.dk. Sign up here

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her