Læsetid: 1 min.

Folk

21. februar 2013

Fjumrehoveder

Ærligt talt. Hvorfor har SRSF-regeringen det så dårligt med, at de studerende tager sig et helt fjumreår? SRSF-regeringen trådte til den 3. oktober 2011. SRSF-regeringen er således tæt ved at have brugt halvandet år på at fjumre.

Ministerfjumrere

Ville det mon tilskynde til mindre fjumren i regeringskontorerne, hvis der blev skåret nogle år af ministerlønningerne? I hvert fald kunne det bidrage til, at ministre hurtigere gjorde sig færdige med embedet og kom ud i den anden ende. 

Kovendere

S-spindoktor Anders Hjelholt skrev på Twitter: ’Enhedslisten er, ifølge rygterne, i gang med at arrangere demo mod sig selv efter SU-kovending.’ Og det skal man høre fra et parti, der har vendt en hel kvægstald af sine løfter om at bevare SU. 

Midteflyttere

Thorning-Schmidt-regeringen forekommer med sin angivelige ’erhvervsvenlighed’ at have flyttet den politiske midte så langt mod højre, at kommende borgerlige regeringer får ganske megen plads at boltre sig på. 

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu