Nyhed
Læsetid: 1 min.

Elever strejker på grund af lærer-lockout

Indland
4. marts 2013

Nu har den hidsige stemning fra overenskomstforhandlingerne imellem Kommunernes Landsforening (KL) og Danmarks Lærerforening ramt Frederikshavn. Og på grund af KL’s lockout af lærerne har to elever fra 9. klasse på Frydenstrandskolen i Frederikshavn planlagt en demonstration i dag.

»Vi vil strejke mod lockouten af lærerne, der bliver sat i gang fra den 1. april, og vi vil strejke mod at få indført den nye skolereform, som vil føre til, at alle skoler bliver ’heldagsskoler’,« fortæller den ene af initiativtagerne, Stine Juul Christensen, til Kanal Frederikshavn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her