Nyhed
Læsetid: 1 min.

Flere boliger til studerende

Indland
17. april 2013

Boligmangel blandt studerende har længe været et problem i Københavns Kommune. Et bredt forlig mellem S, SF, EL, R og LA har for nylig vedtaget at bygge 225 nye boliger, »som de studerende har råd til at bo i«, skrev kommunen i en pressemeddelelse. SF præsenterede tidligere på måneden et kommunalt udspil om at skaffe yderligere boliger i den boligtrængte kommune. Partiet ønsker, at der i alt skal oprettes 1000-1250 ekstra studieboliger i København i løbet af en kort årrække. De 200 af dem skal være nybyggerier, mens resten skal etableres igennem ombygning af allerede eksisterende bygninger. Blandt andet ældreboliger, der ikke bliver brugt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her