Læsetid: 1 min.

Folk

17. maj 2013

Børs-folk

For første gang i 156 år skal Børsen på slotsholmen i København have ny ejer. Dansk Erhverv, som ejer bygningen, har sat den til salg, skriver Dagbladet Børsen. Det bliver spændende at se, om rigmænd fra Skjern slår til og køber den også.

Hobbyhønseavlere

Dansk Fjerkræ Forum raser over, at hobbyhønseavlere ikke må forære deres overskudsæg væk. De er nemlig ikke salmonellatestede. På Twitter lover fødevareminister, Mette Gjerskov, ’en æggeløsning – ikke en ægløsning’, som hun skriver.

Antirygere

I 2007 forbød DSB rygning i alle deres tog. Fra juli 2014 følger også perroner og stationer. ’Vi ønsker et sundt DSB – også på dette område,’ lyder det. DSB tilbyder også rygestopkurser til alle ansatte, men formentlig ikke alle passagerer.

Zenia Stampe

Den radikale politiker er kommet i modvind, efter at hun har søgt en frivillig medarbejder til min. 15 timer om ugen. Opslaget kræver, at man sender en ansøgning. Men ’en spejderleder får da heller ikke løn,’ forsvarer hun sig.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu