Læsetid: 1 min.

Medicinske cannabisfrø udsolgt på en uge

Ingen kender omfanget af cannabis, der ulovligt anvendes til selvmedicinering i Danmark. Et fingerpeg om, at det kan være omfattende, kan man få hos Jan Danum, der er indehaver af forretningen Skunkfrø i Nørre Alslev
17. juli 2013

For tre måneder siden satte Jan Danum for første gang cannabisfrø, der er særligt udviklet til medicinsk anvendelse, til salg som postordre.

»Jeg fik udsolgt i løbet af en uge. Så det gik meget hurtigt,« forklarer han og tilføjer, at frøene endda har været svære at skaffe, for de er tit udsolgt hos leverandøren.

Ifølge Skunkfrøs hjemmeside arbejder forretningen derfor »på højtryk« for at hjemtage israelske cannabisfrø, som er udviklet i Israel, og som »man ikke kan blive ’høj’ af at ryge«, som det udtrykkes.

Ifølge hjemmesiden har medicinsk cannabis siden 2008 været godkendt i Israel, hvor den medicinske cannabis stamme dyrkes og forædles under politiets og sundhedsmyndighedernes overvågning. Mellem 6-7.000 israelere får cannabis på recept.

Må sælge, men ikke dyrke

Også i butikken i Nørre Alslev, der sælger udstyr til cannabisdyrkning, har Jan Danum haft kunder, der særligt har efterspurgt medicinsk cannabis:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Allan Ⓐ Anarchos
Allan Ⓐ Anarchos anbefalede denne artikel

Kommentarer