Læsetid: 2 min.

Nationalister stiller op i endnu flere kommuner

Danskernes Parti har sat navn på yderligere tre kommuner, hvor partiet stiller op til kommunalvalget i efteråret. Foreningen Demos spår dem ikke mange chancer, selv om kommunerne har ’antimuslimske miljøer’
25. juli 2013

Når danskerne går til kommunal- og regionsrådsvalg til november, bliver det nu muligt at stemme på Danskernes Parti i seks kommuner.

Siden det såkaldte nationalistparti, som er en udbrydergruppe fra Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse (DNSB), tidligere på året annoncerede, at det stiller op i Hjørring, Fredericia og København, er der sat navne på yderligere tre kommuner. Det drejer sig om Sønderborg, Brøndby og Aarhus, hvor partiformanden Daniel Carlsen bliver spidskandidat. Derudover stiller Danskernes Parti op i fire regioner.

»Mit mantra for den kommunale politik er, at der ikke skal skæres i danskernes velfærd, så længe der bruges penge på de fremmede. Desuden vil jeg arbejde for at få oprettet en kommunal dansk skole som et alternativ til de indvandrerbelastede folkeskoler og til de brugerbetalte danske privatskoler, som ikke alle danske forældre har råd til,« siger Daniel Carlsen.

Sammen med en række hovedsageligt yngre og jyske medlemmer forlod den 24-årige Daniel Carlsen i 2011 DNSB og stiftede samme år Danskernes Parti.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu