Baggrund
Læsetid: 1 min.

Aalborg

Selv om både den afgående socialdemokratiske borgmester og hans mulige afløser, partifællen Thomas Kastrup-Larsen, har været i tabloidpressen med dårlige sager i de seneste uger, tyder alt på, at Aalborg også efter kommunalvalget er ledet af en socialdemokrat
Indland
19. november 2013

Selv om både den nuværende socialdemokratiske borgmester, Henning G. Jensen, og den formentlig kommende borgmester, partifællen Thomas Kastrup-Larsen begge for nylig har været ude i mediestorme, tyder alt på, at Aalborg efter kommunalvalget forbliver rød.

Henning G. Jensen fik en tur i mediemøllen, da det kom frem, at hans hustru havde rejst på kommunens regning til danske Solvang i Californien, mens Thomas Kastrup-Larsen var nødt til at tilbagebetale et beløb på over 20.000 kroner, som hans kampagne havde modtaget fra en anonym erhvervsklub. Alligevel peger målinger på, at Socialdemokraterne går frem ved valget.

I Aalborg forsøger Enhedslisten også at tale om ’Per Clausen-effekten’. Partiets tidligere gruppeformand på Christiansborg stiller op, og målinger sender ham i byrådet med 9,5 procent af stemmerne – svarende til tre mandater.

Derimod står Konservative til at ryge helt ud af byrådet. En katastrofe for partiet, hvis det ikke er repræsenteret i landets fjerdestørste by.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her