Læsetid: 2 min.

Håbets julekalender – 3. december

Hver dag i december beder Information en række samfundskritiske personer om at tænde et håb for læserne
3. december 2014

– Hvad er det mest positive, der er sket i Danmark i 2014?

»At den skæggede dame vandt Melodi Grand Prix. Det viste os, at intolerance kan aflæres. Det giver mig håb om, at andre ting også kan aflæres, f.eks. sexisme og racisme.«

– Hvad er det mest positive i verden i 2014?

»At cannabis er blevet legaliseret flere steder i verden, hvor man har fået øjnene op for, at syge mennesker bruger det som medicin. Det er positivt, at man er begyndt at forske i de medicinske anvendelser af cannabis, som både kan gavne spastisk lammede, sklerose-, epilepsi- og kræftpatienter.«

– Hvad er dit største håb for 2015?

»Hvis jeg må have lov til at være lidt personlig og ikke udtrykke noget større håb for verden, håber jeg, at jeg får mig nosset sammen til at købe et lille hus på landet. Jeg har boet på Nørrebro i 30 år, og det har været dejligt, men nu vil jeg have noget lys og luft og en kæleand.«

– Hvilken person repræsenterer håb?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer