Læsetid: 7 min.

Omar begyndte som indbrudstyv

Flere år før han blev kendt som terrorist, indledte Omar Abdel Hamid el-Hussein sin kriminelle løbebane. En række dombøger bidrager nu med nye detaljer om en lang række strafbare forhold, lige fra tyveri af fjernsyn, smykker og sparegrise til grov vold
Nye detaljer fra Omar Abdel Hamid el-Husseins domsbøger viser en fortid som småkriminel.

Nye detaljer fra Omar Abdel Hamid el-Husseins domsbøger viser en fortid som småkriminel.

18. februar 2015

Halvanden time før årsskiftet 2010 blev Omar Abdel Hamid el-Hussein anholdt af Københavns Politi på Østerbro. På sig havde den dengang 17-årige dreng, der senere skulle blive kendt som gerningsmanden bag terrorangrebene mod Lars Vilks Komiteen og synagogen i Krystalgade, foruden et rødt koben også en iPod og en cigarklipper.

Sidstnævnte viste sig senere at stamme fra et indbrud i en lejlighed i Helsingborggade.

I bagagerummet i en stjålen bil, som Omar Abdel Hamid el-Hussein havde kørt i, fandt politiet snart en lang række tyvekoster pænt ordnet efter hvert indbrud. Politiet omtale dem senere som stjålne »julegaver« fra en række indbrud i villaer i Hellerup og lejligheder på Østerbro.

Som Information beskrev i går blev Omar Abdel Hamid el-Hussein for knap to måneder siden dømt for et brutalt knivoverfald i november 2013 mod en sagesløs ung mand i et S-tog. Nu giver flere dombøger fra Københavns Byret og Retten på Frederiksberg et indblik i de kriminelle forhold, som førte til Omar Abdel Hamid el-Husseins tidlige kontakt til retssystemet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jens Jørn Pedersen

Det er en trist sag for en ung mand.

Det er også en trist sag for os alle, hvis man fortsætter med at kalde det terror og ændrer lovgivning på grund af det.

DET ER VIGTIGT AT BEMÆRKE, AT VI IKKE KAN LOVGIVE OS UD AF ALT.

Love virker for lovlydige borgere, men dem der vil kan altid gå "under radaren".

Nå politikere i den nuværende situation jagter rundt for at finde nye tiltag, så er det udelukkende manglende kendskab til de faktiske forhold og ønsket om at promovere sig som en, der gør noget!

David Zennaro, Michael Reves, Carsten Søndergaard, Brian Pedersen, Christel Gruner-Olesen, Kirsten Lindemark, Rune Petersen, Torben Arendal, Janus Agerbo, Lis Kyllikki Turunen Pedersen, Torben K L Jensen, lars abildgaard, peter fonnesbech, Steffen Gliese, Kasper Andreasen og Rasmus Kongshøj anbefalede denne kommentar

Jens Jørn Pedersen:

Skudangrebene mod Krudttønden og synagogen i Krystalgade var terror, det er der ikke noget grundlag for at betvivle.

Men ja, nu kommer fasen hvor politikerne prøver at overbyde hinanden i det ene rettighedsundergravende forslag efter det andet. Det er så terrorens egentlige sejr.

Sabine Behrmann, David Zennaro, Jakob Silberbrandt, Preben Haagensen, Robert Ørsted-Jensen, Simon-Matti Hørlyck Campbell og Rasmus Kongshøj anbefalede denne kommentar
Torben Knudsen

Børn der fødes 'ufrivilligt' og opdrages 'tilfældigt' gennem de næste 18 år? eller ikke opdrages, vokser op i et mere eller mindre kriminelt miljø, skal lige pludselig stå på mål eller til ansvar for resultatet uden skelen til opvækstbetingelserne fra de fleste.
Hos hunde fører man ansvaret for en 'forfejlet hund'direkte tilbage til opdrætterne.
Hunden kan sjælden rettes medens man mere og mere jo tidligere man får fat ser muligheder for mennesket udover indespærring og belasende omtale som her.

Peter Nørgaard

There´s too little kindnes in this world - og for mange med sygdommen psykopati.

Det anbefales at læse den canadiske psykiater Robert D. Hare om denne sygdom.

Det er en trist sag at taberen nåede at slå 2 mennesker ihjel, såre 5 politifolk og tidligere stikke en ung mand ned umotiveret, jeg ser en rendyrket psykopat der frabeder sig hjælp og desværre ikke bliver stoppet før drabene, ikke en "Fortvivlet overfaldsmand"....

Michael Reves, Kim Houmøller, Preben Haagensen, Henrik Nielsen, Per Torbensen og Peter Nielsen anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Det er en trist sag, at vores samfund på samlebånd efterhånden skaber tabere, Jan Mogensen.

Carsten Søndergaard, Brian Pedersen, lars abildgaard, Henrik Christensen, Rune Petersen og Janus Agerbo anbefalede denne kommentar

Peter Hansen: Det skaber ikke flere tabere end tidligere, taberne har før bare ødelagt sig selv fremfor andre.

Michael Borregaard

Ligesom i dag, var der engang, hvor ytringer og handlinger blev kaldt ’lastefuld’ og hvor ’rimelighedens grænser’ var en fortolkningsmæssig (m)ulighed!

Robert Ørsted-Jensen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Hvorvidt folk er tabere, er et semantisk spørgsmål, Jan Mogensen: fordi samfundet ikke blev betragtet som en straffesparkkonkurrence, ekskluderede man heller ikke mennesker på den måde. Faktisk var det samfundets mål at sikre, at folk ikke blev betragtede som tabere og derfor i ringere omfang kom til at leve på kanten.

Carsten Søndergaard og Brian Pedersen anbefalede denne kommentar

han kan vel heller ikke ligefrem betegnes som en vinder.
Eksklusion - inklusion. Fakta er at han har haft alle muligheder for at udvikle sig til et normalt menneske, men har valgt anderledes.
Sørgelig historie som desværre kostede mennesker livet, fordi en idiot af dimensioner ikke kunne finde ud af at opføre sig som et fornuftigt menneske.

Preben Haagensen, Henrik Nielsen og Robert Ørsted-Jensen anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Da han i 2013 stak en mand ned i et S-tog gik han på HF. Det er da egentlig ret flot at samfundet tilbyder en simpel tyv en uddannelsesmulighed, formentlig med SU. Nogle gange vælger man jo også selv.

Preben Haagensen, Henrik Nielsen, Robert Ørsted-Jensen og Peter Nielsen anbefalede denne kommentar

Peter Hansen: Læs

http://politiken.dk/debat/kroniken/ECE2550861/i-2011-moedte-jeg-gernings...

Der står blandt andet:

"I Mjølnerparken stødte vi på en gruppe fra den lokale bande Brothas, der var synligt fascinerede af den amerikanske socialarbejder og af ideen om den amerikanske ghettokultur, som spiller en stor rolle i gadebandernes selvforståelse. Gruppen på 6-8 unge mænd diskuterede den amerikanske rapper Tupac, islam, ghettoer, drive by-skyderier og fænomenet overlevelse med Rafi Peterson. Vi er i krig og bliver skudt på af vores fjender, forklarede de ham.

Den amerikanske socialarbejder var forbløffet. Da han som barn blev involveret i bandekriminalitet, var det for at skaffe penge til mad, fortalte han, og han anså derudover ’ghettoen’ Mjølnerparken som et rent paradis i forhold til the hood, hvor han var opvokset. »Jeg havde ikke noget valg. Det har I«, sagde han og kaldte de brune unge i Danmark, der identificerer sig med den sorte ghettomandsmands lidelseshistorie for »sand niggas«.

»Det er forfærdeligt, at I har importeret den værste del af den amerikanske kultur. Tror I, der finder drive by-skyderiersted i jeres forældres hjemlande, og hvor mange mennesker i Mellemøsten går rundt i sådan noget tøj som jer og barberer al håret af«, spurgte den amerikanske socialarbejder polemisk."

Kim Houmøller, Jakob Silberbrandt, Henrik Nielsen, Kirsten Lindemark, Robert Ørsted-Jensen, Karsten Aaen og Thomas H. Pedersen anbefalede denne kommentar

Peter Hansen:

'..at vores samfund på samlebånd efterhånden skaber tabere..'

Mener du dermed, at det enkelte individ helt er fritaget for eget ansvar over for sit liv og sine handlinger?

Jakob Silberbrandt, Henrik Nielsen, Robert Ørsted-Jensen og Peter Nielsen anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Jeg konstaterer, Ole Olsen, at nogle mener, at der er en sammenhæng imellem de forhold. Det har jeg svært ved at se, for det er i samfundets indlysende interesse, at konsekvenserne ved dumheder og fejltagelser hos den enkelte bliver så lidt indgribende for både den enkelte og samfundet som muligt.

Willy Johannsen

@ Jan Mogensen

Jeg ved ikke, om du bor eller har boet i en ghetto. Det har jeg. Et par stykker tilmed. Fyren her kan du finde i dem alle. De er af den slags, man på jysk kalder for en skidt knægt. Det med islam er alene et kort, de trækker, når de kan bruge det, hvad jo også fremgår af al den sprut han har stjålet.
Der er fantastisk, at så mange nu kan blive enige om, at det på en eller anden måde er vores samfunds skyld, at de er blevet kriminelle og voldelige. Det kan højst være fordi, at de ikke har fået BMWer og piger nok. Det er den slags, de mest går op i. Hvis du har lejlighed til at høre deres snak. Det er ganske enkelt mentalt afstumpede typer, som der intet er at gøre ved. Det er også derfor, de fleste mennesker holder sig langt, langt væk fra dem - blandt andet alle dem, som er noget så forstående. De bor ikke i ghettoerne. Men det gør desværre en masse ganske almindelige danskere, som ikke har andre muligheder. De lever i konstant frygt. Men hvem tager sig af det? Eller skriver om det?

Per Torbensen, Ole Olsen, Kim Houmøller, Jakob Silberbrandt, Preben Haagensen, Henrik Nielsen, Robert Ørsted-Jensen, Karsten Aaen og Laurids Hedaa anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Jeg har sandelig læst det, Jan Mogensen, og det var bestemt meget interessant. Problemet er jo sådan set, at det ikke har ændret noget for vores gerningsmand her, selvom han altså udviste gode evner på HF og i øvrigt formodentlig kunne have klaret sig godt uddannelsesmæssigt.
Men man plejede jo at sige, at man kan tage folk ud af ghettoen, men ikke ghettoen ud af folk, og hvis man i høj grad er slave af sine smertelige erfaringer, flytter - med et andet godt, gammelt ord - nissen med.
Klassesamfundet er en realitet, når vi har hævet den danske arbejder op i middelklassen, flytter nogle andre ind på de nederste hylder. Hvordan kommer vi ud over det?

Carsten Søndergaard, Rasmus Kongshøj, Brian Pedersen, Kirsten Lindemark og Kasper Andreasen anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Men, Willy Johannsen, HVORFOR bliver de afstumpede og får så tåbelige værdier? Især når det åbenbart ikke i dette tilfælde skyldes dårlige skolekundskaber... Det, synes jeg, er det virkeligt interessante, også fordi vi faktisk har vænnet størstedelen af vore egne skidte knægte fra og vendt dem imod et almindeligt arbejdsomt liv i middelklassen.
Det er vel næppe, fordi indbrud og hæleri er mindre anstrengende karriereveje.

Carsten Søndergaard, Rasmus Kongshøj og Brian Pedersen anbefalede denne kommentar
Vibeke Svenningsen

Lad os sige, vi anerkender præmissen om, at nogle bare en sådan. Født til at blive gangstere og tilmed mordere, hvis omstændighederne er til det. Hvad skal man så gøre ved det? Og hvorfor er der så i givet fald en overrepræsentation af unge mænd med anden etnisk baggrund? Det opstilles jo nærmest som noget genetisk. Jeg bor ikke selv i en ghetto, men meget tæt på - Gellerup. Så jeg ser ofte de unge mænd, Willy refererer til.

Jeg køber nu heller ikke den med, at det blot er samfundet, der producerer tabere. Det er en simplificering af både individets, forældres, nærmiljøet og andres fællesskabers medansvar.

Henrik Nielsen, Robert Ørsted-Jensen, Laurids Hedaa og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Næh, Ole Olsen, jeg forstår ikke kausaliteten imellem at have ansvar for sit eget liv og sine egne handlinger og det faktum, at samfundet på uhensigtsmæssig vis besværliggør gevinsten ved dette ansvar.

Carsten Søndergaard og Rasmus Kongshøj anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Det er vel i alles interesse at kortslutte de negative processer på så tidligt et stadium som muligt, så afstumpetheden og de negative, selvbekræftende erfaringer ikke får for godt tag i de udsatte.
Men det er svært at pege på meget af den udvikling, der er gennemført i de seneste mange år, som specielt opbyggende for en generalpræventiv virkning.

Peter Jensen, Carsten Søndergaard, Rasmus Kongshøj, Kasper Andreasen og Henrik Christensen anbefalede denne kommentar

Med den beskrivelse af en "terrorist", er der mange potentielle terrorister i Danmark.

Peter Jensen, Carsten Søndergaard, Rasmus Kongshøj, Brian Pedersen, Henrik Christensen, Steffen Gliese og Peter Hansen anbefalede denne kommentar
Preben Rasmussen

Er der nogen der har overvejet det kultursammenstød islam er udsat for i Europa ?
Koranens fastlåste forestillinger om et samfund baseret på og kontrolleret af mænd, er brudt sammen.
Den patrialske familiestruktur med drenge / mænd som familiens overhoveder er brudt sammen og har efterladt de muslimske i et gigantisk tomrum .. uden noget som helst.
Arbejdsløse og kriminelle. Vrede og voldelige. Mange i en evig turnus mellem fængsler og ny kriminalitet.

Stille og effektivt glider de muslimske piger gennem uddannelsessystemet og ud i jobs.

I skoler, kommuner og i politik møder de muslimske mænd magtfulde kvinder
Hvorfor fyldes krisecentrene med kvinder af anden etnisk baggrund ? Hvorfor trues og myrdes kvinder der ønsker egen vej i livet ?

Hvorfor trues Naser Khader og kaldes "præmieperker" ?
Fordi han har uddannet sig og valgt sig egen vej ?

Er et af hovedproblemer i virkelighedens verden ikke, at de muslimske mænd er efterladt på perronen i vestlig modernitet anno 2015 med en bagage der er 1400 år gammel ?

Per Torbensen, Ole Olsen, Peter Nielsen, Preben Haagensen, Henrik Nielsen, Robert Ørsted-Jensen, Laurids Hedaa og Lis Kyllikki Turunen Pedersen anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

I anden anledning læser jeg aviser fra sommeren 1945. Det der slår mig, er det store antal overfald, røverier og tyverier som faktisk begås af frihedskæmpere. Om disse var startet som tyveknægte eller de var blevet det undervejs skal jeg ikke kunne sige. En syg kultur havde de tilsyneladende svært ved at slippe . En ung mand på vej ned, fravalgt af venner og familie, begår en rædselsfuld gerning. Han slår ihjel. I forsvar for profeten og mod profethånerne og det jødiske samfund, tyder det på. Hele sit liv har han været tiltrukket af bandemiljøet. Hvorfor ved vi ikke, men han har altså tilhørt en gruppe som dyrkede volden. Hvis nu en Hells Angel skyder løs på en muslimsk forsamling og forsvarer sig med at dette er et forsvar for det kristne Danmark, ville vi alle blive forfærdede og kalde det terror, også selv om han var alene om det og aldrig havde sat sine ben i kirken. Vi kan gøre meget men vi kan ikke stoppe mennesker der vil ét. Og ja vi ville gå på gaden og vise vor solidaritet med de afdøde. Skulle ned to have skudt hinanden var vi næppe blevet berørt deraf.

Willy Johannsen

Nu vil jeg ikke til at deltage i en debat, især ikke når den bliver rent akademisk. Jeg skrev om den virkelighed, jeg selv har oplevet - masser af gange.
Man taler ofte om social arv, hvor der i virkeligheden er tale om en ren biologisk arv. Altså genetik. Nu er det jo sådan i ghettoer, at familierne som regel klumper sig sammen, så man udover de unge har mulighed for at se, hvem forældrene er, og tit også bedsteforældrene. Jeg har det med at lægge mærke til den slags. Og for at udtrykke det pænt, kan man tydeligt se, at æblerne sjældent er faldet langt fra stammen. De ældre nøjes blot med "udtryksformer", som er blevet mere afdæmpet med alderen. Men penge er stadigvæk noget, man "skaffer", ikke noget man tjener. Jeg er ked at sige, men sådan er det i masser af tilfælde. Og hvis man tvivler, så flyt et års tid i en ghetto. Så får man syn for sagn.

Jens Jørn Pedersen

Kære Sune Olsen
Det afhænger af definitionen på terror.
Jeg vil kalde dette det sidste had til omgivelser, der har udøvet en form for terror mod en person siden fødslen. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring!

Vibeke Svenningsen

Willy:
Det er jo lidt billigkøbte i en debat at skrive, men ikke vil debattere, men man besidder så meget selvoplevet empiri på, at for nogle er deres livsbane nærmest genetisk betinget - eller i al fald betinget af social arv, da deres forældre var således og bedsteforældre ligeså.
Jeg betvivler bestemt ikke social og såmænd også kulturel arv ofte er i spil her, men derfor er det jo ikke naturgiven, det behøves at gå således. Der findes også såkaldt etnisk danske familier, hvor kontanthjælpen og førtidspension går helt tilbage til bedsteforældregenrationen.

Robert Ørsted-Jensen, Lars Hansen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Det er da ikke genetisk, Willy Johannsen, det er socialt. En genetisk disposition må basere sig på en bestemt adfærd, der kan forekomme i naturen, det er der jo ikke tale om, når det gælder sociale fænomener som berigelseskriminalitet.

Peter Jensen, Karsten Aaen, Laurids Hedaa og Henrik Christensen anbefalede denne kommentar
Michael Borregaard

Hvis blot man forstod forskellen mellem røvhuller og røvfulde, ville det hele været meget lettere. Men. Dette på trods, er det mest af alt lovgivningen som på samlebånd kriminaliserer. I Tjekkoslovakiet kunne man eksempelvis frem til 1989, blive beskyldt for landsforræderi, såfremt man ejede en skrivemaskine.

Lovgivningen er da også på mange områder som et gækkebrev, min legitimitet, den står med prikker, pas på den ikke stikker. Det er lovgivningen og en stor del lukketheden som det gør sig gældende med forhandlingerne om eksempelvis TTIP som viser, at ytringsfriheden ikke er ukrænkelig.

Man kan i øvrigt ikke anerkende præmissen om, at sådan er det bare. Her er saglige Platon - og historien i sig selv - et eksempel, den begrebsrealisme han nåede frem til, var så familiefjendsk som noget kunne være. Nu skal man nok passe på med at virke ’ufølsom’ i forhold til det som skete i weekenden, men, Jean Valjeans’ bane startede i Les Miserables med, at han stjal et brød!

Steffen Gliese

Netop, Vibeke Svenningsen, og som det er oplyst, er der intet, der typer på, at gerningsmanden kommer fra et hjem med dårlig integration.

Jens Jørn Pedersen:

"Det afhænger af definitionen på terror.
Jeg vil kalde dette det sidste had til omgivelser, der har udøvet en form for terror mod en person siden fødslen. Det er ikke en undskyldning, men en forklaring!"

Jeg kan ikke rigtig se hvori "omgivelserne har udøvet en form for terror" mod Omar. Men uanset baggrunden for hans opvækst, så var selve handlingen terror ifølge straffelovens definition (§114), nemlig en voldshandling (forsøg på massakre) med det

[i]"forsæt at ville skræmme en befolkning i alvorlig grad eller uretmæssigt at tvinge danske eller udenlandske offentlige myndigheder eller en international organisation til at foretage eller undlade at foretage en handling eller at destabilisere eller ødelægge et lands eller en international organisations grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske eller samfundsmæssige strukturer". [/i]

Dette viser målene for de mislykkede massakrer med al tydelighed.

@Peter Hansen:
Hvorfor er det lige at størstedelen af indvandrerne klarer sig godt, hvis det hele er afgjort på forhånd af omgivelserne ?
Er de bare heldige, eller har de selv eller deres forældre gjort en forskel ?
Hvis du giver samfundet ansvaret fratager du jo individet og familien muligheden for selv at påvirke situationen.
Det er simple matematisk logik.
Jeg har både venner og kolleger i alle farver, som har haft et dårligere udgangspunkt end din nye ven, og som iøvrigt ikke fik alle de chancer som han har fået.
Skal jeg fortælle dem at de er unormale og ikke lever op til dine forventninger til de ædle vilde ?

Børn bliver ikke kriminelle fordi de en dag beslutter sig for at være det.

Havde mine forældre valgt at blive der, hvor jeg i mine først 12 år havde min opvækst, så var jeg blevet kriminel og grønjakke.

Fra simpel småtyv til at få fingrene i en M/95... det er ikke noget man køber for 5.000 kr på et gadehjørne, så tror jeg ikke han var alene om...

Per Torbensen, Kim Houmøller, Jakob Silberbrandt, Preben Haagensen, Robert Ørsted-Jensen og Jannik Sørensen anbefalede denne kommentar

Utroligt, først kan der forklares herfra til vi er borte, alt kan forklares, men der findes INGEN undskyldning for mord og terror.
Der findes millioner af mennesker på denne planet, mindst 1/4 hvis sociale problemer, vil få vores til at blegne, og burde få os til alle at skamme sig, 99.99 x9 procent af dem skænker ikke mord og terror en tanke.
dette handler om Fascistisk ideologisk tankegang/ klædt i klæder fra en vis religion.

Per Torbensen, Jakob Silberbrandt, Preben Haagensen, Robert Ørsted-Jensen og ellen nielsen anbefalede denne kommentar
Vibeke Svenningsen

Jeg bliver umådelig træt af, hvis man prøver at forstå noget forfærdeligt, så bliver det opfattet som en undskyldning. Jeg kunne også sagtens påpege, hvor indædt modbydeligt, jeg synes, Omars gerninger er. Det er blot lidt selvindlysende for mig, at det synes flertallet naturligvis. Nen vi er da nødt til at søge at forstå er og andet for at forandre en trist udvikling.

Carsten Søndergaard, Karsten Aaen, Steffen Gliese og Lars Hansen anbefalede denne kommentar
Jannik Sørensen

@ Chris Green

Som du sikkert har set i fjernsynet og læst i aviserne, har Omar Abdel Hamid el-Hussein masser af venner, som bakker hans handlinger op i ord og ånd, så jeg tror ikke, at din analyse er helt ved siden af.

Preben Haagensen og Robert Ørsted-Jensen anbefalede denne kommentar

@Vibeke Svenningsen

Det er jo i hvert fald ret tydeligt ud fra denne artikel, at vi næppe taler om en person, der var særligt politisk bevidst. Og som af den grund har udført sine handlinger som en del af en nøje tilrettelagt plan om at lade islam overtage magten i Danmark.

Og da det jo faktisk er den historie, som bla. Dansk Folkeparti gerne vil have os til at tro på, så er Informations artikel alene af den grund et meget vigtigt stykke journalistisk arbejde.

@ Jannik. Ja, uden at kende markedet for brugte M/95'er ville jeg gætte på den ville koste langt mere end hvad Omar's kontantbeholdning kunne diske op med. Han var også i besiddelse af to enklere håndevåben. Oven i var han tilsyneladende såpas trænet at han ikke skød automatild men langt effektivere enkeltskud... Så hvem har sponsoreret og trænet ham...?

Per Torbensen, Preben Haagensen, Robert Ørsted-Jensen, Jannik Sørensen og Karsten Aaen anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Eller også har han stjålet det, Chris Green og Jannik Sørensen, det var jo åbenbart det, han levede af.

Steffen Gliese

Nogen skrev meget fornuftigt tidligere i denne debat, at vi ikke kan lovgive os ud af alt, og det er så sandt, som det står! Men det er jo, hvad stort set alt i vores samfund lider under, at man har forsøgt, siden venstre greb regeringsmagten i 2001, og mistilliden til folk og fæ blev systematiseret. Ud røg det gode særkende for den danske embedsstand, den danske politimand, den danske soldat: evnen til at tænke sig om og handle per konduite. Det er ikke socialdemokraterne alene, der gør alt til beton.

@ Peter... tror ikke man stjæler en M/95 + ammo sådan LIGE i en Strandvejsvilla.. men der blev vist stjålet 44 stk fra Antvorskov Kaserne tilbage i 2009... Det er vel hurtigt afklaret om de kommer derfra...

Per Torbensen og Robert Ørsted-Jensen anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

De sagde i går i DR, at Claus Buhrs kilde havde oplyst om, at det ikke var fra Antvorskov. Men hvem ved, om ikke den fascistiske overklasse ligger inde med våben til "modstandskamp", når folk bliver trætte af den daglige udbytning?

Steffen Gliese

Tim Lønberg, du ved udmærket, hvordan udsatte mennesker totalt kan eksplodere i desperation. Det er dybt forfærdeligt, men det er ikke blevet bedre af, at der ligesom er blevet drejet den forkerte vej på knapperne i samfundet i de seneste mange år.
Formodentlig sker det, når man ikke kan se sig selv og sin egen fortælling i helheden, sådan tænker jeg det: at identifikationen forsvinder og man ligesom driver usynlig som et skib i natten igennem samfundet. Det er dér, noget må ske, og det er altså ikke at lade nogen forlade folkeskolen uden at have gjort niende klasse færdig. På en eller anden måde er de fire-fem på landsplan, det gjaldt i gamle dage, åbenbart blevet flere hundrede om året.

Steffen Gliese

I øvrigt er jeg ret overbevist om, at det er Omar selv, der har stjålet det under et indbrud, og at dette har affødt tanken om aktionen.

Lars Christoffersen

Det er en trist tid for alle troende , at de igen skal selvransage og fastholde deres tro uanset hvor tvivlen nager, tænk at tage retten til at bestemme hvad andre skal tænke sige eller tegne, baseret på oldgamle eventyr, tænk jer om mennesker, det er på tide at tage jeres liv i egne hænder uanset tro og race

Sider