Læsetid: 1 min.

Rød eller blå - Yahya Hassan gør oprør mod tv

Davids Dagbog - Dag 16
12. juni 2015

Underdanighed for tv-mediets krav: Politikere affyrer så mange kraftfulde udsagn, som de kan nå på den knappe tid, udspørgeren giver dem. Men hurra! Løsgængerkandidaten i Østjylland, Yahya Hassan, gjorde onsdag aften oprør mod tv’s tidstyranni.

Tv-værten spurgte Yahya Hassan om hans forslag om at integrere flygtninge i udkantområder. Ikke et emne til smarte bemærkninger. Men efter 58 sekunders udredning blev Yahya Hassan afbrudt med: »Tak, fordi du kom.«

Den behandling fandt Yahya Hassan sig ikke i. Han satte sig over ved siden af værten og talte ind i kameraet: Om den danske krigsførelses ansvar for flygtningestrømmene. Til sidst trak Yahya Hassan studieværten i slipset og sagde: »Hav en god aften. Og slipset symboliserer i øvrigt hundesnor.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Bill Atkins
Bill Atkins anbefalede denne artikel

Kommentarer

Grethe Preisler

Godt gået, Hassan - det er lige før man bliver fristet til at stemme på en løsgænger ;o)

Niels Duus Nielsen, Bill Atkins og John Christensen anbefalede denne kommentar
Kurt Loftkjær

Ytringsfrihed på afmålt tid og plads

- er det beklageligvis det normale for personer, som følger ikke mainstreamdagsordnen. En anden forklaring er, at medierne opbruges af ligegyldigheder, som f.eks. i klummen i dagens Information på http://www.information.dk/536097