Læsetid: 1 min.

Præcisering

Peter Munk Christiansen har bedt os præcisere, at der ikke er tale om, at igangværende projekter risikerer at blive standset
Indland
16. oktober 2015

I artiklen ’Frygt for forskningskatastrofe’, der blev bragt onsdag den 14. oktober, skrev vi, at Det Frie Forskningsråd ifølge rådets formand, Peter Munk Christiansen, som følge af regeringens besparelser på forskningsområdet risikerer at måtte »stoppe nogle af sine forskningsprojekter«. Peter Munk Christiansen har bedt os præcisere, at der ikke er tale om, at igangværende projekter risikerer at blive standset. Som det fremgår af artiklen, er der tale om, at rådet for fremtiden ikke vil kunne yde støtte til lige så mange slags forskningsprojekter som hidtil.

Red.

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her