Note
Læsetid: 1 min.

Flere hjalp Carl Holst ulovligt

Indland
23. november 2015

Det vil i dag blive diskuteret på møder i Region Syddanmark, om politiet skal ind i sagen om regionale ansattes hjælp til Carl Holsts (V) valgkamp. I går skrev Fyens Stiftstidende, at flere ansatte i regionen har hjulpet Carl Holst i forbindelse med det seneste folketingsvalg.

Den ulovlige hjælp til Carl Holst omfatter blandt andet en ansat, der selv betegner sig som taleskriver i råds- og direktionssekretariatet. Medarbejderen har ifølge avisen formuleret klart ulovlige taler til Carl Holst.

»Vi har fået lavet en advokatundersøgelse af sagen. Heri gør advokatvirksomheden Kromann Reumert opmærksom på nogle taler, som, de ikke mener, har regional relevans,« siger Stephanie Lohse (V), regionsrådsformand i Region Syddanmark.

»De anbefaler faktisk, at vi på den baggrund oversender deres rapport til Statsforvaltningen og til politiet,« siger hun.

Avisen har fået aktindsigt i flere hundrede mail, som Carls Holsts tidligere assistent Christian Ingemann Nielsen sendte i ugerne op til folketingsvalget. Og her har det vist sig, at flere ansatte tilsyneladende var involveret i valgkampen, samt at en række ansatte har kendt til Christian Ingemanns rolle.

Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jens Jørn Pedersen

Lad Carl Holst selv betale misbruget.
Blot skriv en regning på det skyldige beløb.
Vi kan ikke i Danmark have den slags pamperi!
Vi har set det samme nu ved Morten Messerschmidt
Vi har set det vedrørende Vejle Havn
Vi har set det vedrørende TVIS et varmefordelingsselskab i Trekantområdet

Ryd op i det. Politikerne skal nok mindes om, at de har modtaget valg til et tillidshverv!