Læsetid: 1 min.

Rettelse

16. december 2015

I artiklen ’Pensionskasser investerer i miljøskadelig Palmeolie’ refererede Information i går en rapport fra researchcentret Danwatch for, at »kun en ud af de 10 undersøgte pensionskasser i Danmark har særskilte retningslinjer for, at de virksomheder de investerer i, lever op til menneskeretslige og bæredygtige principper«. Det er ikke korrekt, da alle undersøgte pensionskasser har politikker for ansvarlige investeringer.

Retteligt skulle der have stået, at Danwatchs undersøgelse viser, at kun én ud af ti pensionsselskaber har særskilte kontrolprocedurer for, hvorvidt deres investeringer i palmeolie lever op til bæredygtige og sociale forpligtelser. Information beklager fejlen.

Læs også: Pensionskasser investerer i miljøskadelig palmeolie

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu