Læsetid: 5 min.

Lille virksomhed tager syvmile-skridt for miljø og klima

I Hvidovre ligger KLS Grafisk Hus, der har integreret den grønne omstilling i virksomhedens forretningsmodel. Vi er nødt til at tage ansvar, siger virksomhedens direktør og medejer, Knud Erik Larsen
Direktør i KLS Grafisk Hus fik i går overrakt prisen som årets erhvervsvirksomhed i Hvidovre Kommune på grund af virksomhedens grønne tankegang. Prisen blev overrakt af Hvidovre Kommunes borgmester Helle Moesgaard Adelborg. Fra venstre ses også KLS Grafisk Hus’ salgsdirektør Jan Nielsen og økonomidirektør Kasper Larsen.

Direktør i KLS Grafisk Hus fik i går overrakt prisen som årets erhvervsvirksomhed i Hvidovre Kommune på grund af virksomhedens grønne tankegang. Prisen blev overrakt af Hvidovre Kommunes borgmester Helle Moesgaard Adelborg. Fra venstre ses også KLS Grafisk Hus’ salgsdirektør Jan Nielsen og økonomidirektør Kasper Larsen.

Ditte Valente

13. januar 2016

Store danske virksomheder som Novo Nordisk, Grundfos og Danfoss med milliardoverskud og gang i væksten, er kendt for at gå forrest, når det gælder den grønne omstilling. For sådanne virksomheder er grøn omstilling blevet en del af forretningsplanen, og der er både overskud og kapacitet til at tage store udfordringer på sine skuldre og være det gode eksempel.

Knap så let er det for mindre virksomheder. De har sjældent plads i budgetterne til nye, større investeringer i det grønne og kæmper ofte for blot at holde deres position på et presset marked. For dem er det svært at skulle gå forrest og vise vejen frem mod en grøn og mere bæredygtig verden.

Alligevel er der gode eksempler, der stikker ud. Virksomheder, der trods størrelse og hård konkurrence vælger at satse på det grønne som fremtidens marked. Et sådant foretagende er den familieejede virksomhed, KLS Grafisk Hus, der ligger i Hvidovre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu