Nyhed
Læsetid: 1 min.

Søfartsstyrelsen erkender fejl

Det var først, da Information i foråret 2016 bad om aktindsigt i materialet, at Søfartsstyrelsen fik journaliseret de 10 dokumenter
Indland
9. juli 2016

Det var en beklagelig fejl ... Sådan hedder det i et svar fra erhvervsminister Troels Lund Poulsen (V), der er blevet spurgt om, hvorfor Søfartsstyrelsen ikke journaliserede de dokumenter, som henvendelsen fra den tidligere skibsinspektør Flemming Thue Jensen om de mulige gerningsmænd bag branden på Scandinavian Star gav anledning til.

Det var først, da Information i foråret 2016 bad om aktindsigt i materialet, at Søfartsstyrelsen fik journaliseret de 10 dokumenter, hvoraf det fremgik, at det var Rigsadvokaten, der havde besluttet ikke at informere norsk politi om Thue Jensens mistanke om katastrofebranden, der kostede 159 personer livet. 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her