Læsetid: 3 min.

’Lidt ærgerligt, hvis nogen får det indtryk, at jura er sådan et sted, hvor man går rundt og sagsøger hinanden’

En juridisk disput er under opsejling mellem en tidligere ekstern lektor på Københavns Universitet, der har sagsøgt en jurastuderende for en klage over undervisningen. Intrigen ser nu ud til at ende i byretten
Kristian Hegaard er politisk aktiv og sidder i byrådet i Fredensborg Kommune.

Martin Lehmann

26. august 2016

Han havde »helt klart« helst været det foruden. Men Kristian Hegaard er i gang med at oparbejde lidt ekstra praktisk erfaring med det fag, han er i gang med at lære.

Den jurastuderende er nemlig blevet sagsøgt af sin tidligere underviser i skatteret, den 71-årige forhenværende embedsmand i Skat og nuværende straffe- og skatteretsadvokat Michael Bjørn Hansen.

Striden mellem den studerende og den tidligere underviser handler om en klage, som Kristian Hegaard skrev til Københavns Universitet sidste år.

I klagen skrev han blandt andet, at han ikke mente, Michael Bjørn Hansen havde gjort brug af grupper i sin undervisning, og at han end ikke havde oprettet dem.

Det, mente Michael Bjørn Hansen, var en så alvorlig og ikke mindst urigtig anklage, at han stævnede Kristian Hegaard. Han frygtede, at han kunne blive fyret for klagen over ikke at oprette grupper. Som sagen ser ud nu, skal de to parter mødes i Retten i Helsingør i begyndelsen af september.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu