Læsetid: 4 min.

’Det er helt klart en stor udfordring at have hjernerystelse og være mor for sine børn’

Mette Vilborg Hauberg havde lige landet et topjob, men løb med hovedet først ind i en glasvæg og fik en svær hjernerystelse. Det udfordrer hendes evne til at arbejde og være mor for sine børn
'Jeg havde haft så meget fart på, at jeg var faldet direkte ned på baghovedet med en sådan kraft, at mine ben røg op i vejret, og jeg næsten slog en baglæns kolbøtte,' fortæller Mette Vilborg Hauberg om den dag, hun gik ind i en glasvæg og fik hjernerystelse.

'Jeg havde haft så meget fart på, at jeg var faldet direkte ned på baghovedet med en sådan kraft, at mine ben røg op i vejret, og jeg næsten slog en baglæns kolbøtte,' fortæller Mette Vilborg Hauberg om den dag, hun gik ind i en glasvæg og fik hjernerystelse.

Sigrid Nygaard

31. oktober 2016

Forleden spiste vi aftensmad, og jeg fik det så dårligt, at jeg blev nødt til at lægge mig ind over bordet. Det er i forvejen ikke behageligt, men da min yngste datter sagde »Ej mor, skal du hvile igen?«, blev det langt hårdere.

Jeg bliver nødt til at sige til mig selv, at det er en helingsproces, som jeg står midt i. Men børnene synes, det er dødirriterende, at mor ikke er, som hun plejer at være. Jeg skal jo hvile hele tiden.

Det var den 3. august om aftenen, og jeg skulle hente takeaway i en restaurant i Lyngby. Jeg tog min pose med mad og skyndte mig ud af den fyldte restaurant. Jeg tog den hurtige vej ud gennem en åben dør. Det viste sig så, at det ikke var en åben dør, men en glasvæg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torsten Jacobsen

Når selv konkurrencestatens elitetropper tilsyneladende får granatchok, så er det måske på tide at genoverveje, om der er noget mere grundlæggende galt...

Jamen, drejer det her sig ikke om først og fremmest at få gjort omgivelserne opmærksom på, at dette er en ulykke, et sygeforløb og at man altså ikke skal pace sig selv til at fortsætte...
(fortæl dine børn det - med store bogstaver - og hvem, der ellers ikke kan fatte det?)

Ingen takker for at man stresser sig selv og udsætter helbredet for større skader for at blive i rotteræset. Kvinder har klart førerstatus her og lige meget hvilken stilling/ status der er tale om, så er det helt skævt.
Kun, når man holder på sin ret - står fast :) - kan tendensen ændres.