Læsetid: 5 min.

En hovedstødsduel, der varede ved

Ebbe Elhauge Kristensen har studeret i tre lande, scoret topkarakterer på universitetet og landet drømmejobbet i centraladministrationen, men en fatal hovedstødsduel til fodbold satte hans liv og ambitioner på pause. To år efter kæmper han stadig med eftervirkningerne, men lærer langsomt at sætte pris på livets små glæder
For to år siden fik Ebbe Elhauge Kristensen en hjernerystelse i en hovedstødsduel under en fodboldkamp. Siden har han haft alvorlige men, blandt andet har han i lange perioder høreværn på, selv om han opholder sig inden døre

For to år siden fik Ebbe Elhauge Kristensen en hjernerystelse i en hovedstødsduel under en fodboldkamp. Siden har han haft alvorlige men, blandt andet har han i lange perioder høreværn på, selv om han opholder sig inden døre

Sigrid Nygaard

29. oktober 2016

Jeg sad tilbage og tænkte: Hvem er jeg så? Hvis jeg ikke er den Ebbe, der knokler med sit studie, arbejde og spiller fodbold med vennerne, hvis alt det er væk, hvem fanden er jeg så?

Jeg sidder stadig i min lejlighed to år efter min hjernerystelse. Jeg spillede fodbold med mine venner, da jeg sprang op i en hovedstødsduel. Modstanderen headede, ramte forbi bolden og direkte ind i mit baghoved.

Ja, han gav mig vel nærmest en skalle. Og så begyndte det ellers bare.

Jeg fik det dårligt, gik hjem og lagde mig en enkelt dag, men jeg var lige blevet fastansat som fuldmægtig i det daværende Økonomi-og Indenrigsministerium, og det kræver altså store nosser at melde sig syg på sin første arbejdsdag.

Jeg mødte op og arbejdede i starten, men måtte melde mig syg efter et par dage. Først en uge, så en til og en til og til sidst i måneder. Det blev starten på to år, hvor jeg svingede mellem at ligge derhjemme i min lejlighed med høreværn på i flere måneder i træk, og hvor selv den mindste lyd skar i min hjerne, for derefter at kæmpe mig tilbage til arbejdet for blot at få et tilbagefald og kapitulere igen. Sådan bølgede det frem og tilbage flere gange.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu