Nyhed
Læsetid: 1 min.

Messerschmidt er udskrevet fra hospitalet efter blackout

Morten Messerschmidt fik lørdag et ildebefindende og blev kørt til akutmodtagelsen på Hillerød Hospital.

Morten Messerschmidt fik lørdag et ildebefindende og blev kørt til akutmodtagelsen på Hillerød Hospital.

Cicilie S. Andersen

Indland
24. oktober 2016

Dansk Folkepartis europaparlamentsmedlem Morten Messerschmidt er blevet udskrevet fra hospitalet efter at have fået blackout.

Det oplyser hans presserådgiver, Kristian Wederkinck, søndag morgen.

Messerschmidt blev kørt til Hillerød Sygehus lørdag efter at have mistet følingen i begge arme og at have fået tunnelsyn. Senere fik han også et blackout.

Han blev undersøgt med mistanke om en blodprop, men lægerne fandt ikke noget.

Messerschmidt blev derfor udskrevet lørdag aften ved 22.30-tiden, oplyser Kristian Wederkinck.

Lægerne vurderer, at han har reageret på langvarig stress efter en presset periode, mens sagen om EU-støttemidlerne fra MELD og FELD har stået på.

Anbefalingen er, at han nu bliver hjemme og forholder sig helt i ro. Han er også meget træt, forklarer hans rådgiver.

»Han er stadig øm og groggy i kroppen efter i går,« siger Kristian Wederkinck.

Morten Messerschmidt har haft en turbulent periode den seneste uge

Flere medier har beskrevet, hvordan penge fra partialliancen MELD og EU-fonden FELD er blevet brugt i forbindelse med arrangementer, som Dansk Folkeparti har afholdt.

Sagerne kostede tirsdag aften Morten Messerschmidt en plads i Dansk Folkepartis ledelse.

Fredag kom det frem, at en del af EU-støttemidlerne blandt andet er blevet brugt på julekort fra Morten Messerschmidt og udgivelsen af bogen Dagbog fra EU - om EU’s spild af dine penge.

I slutningen af august trådte Messerschmidt tilbage fra posten som Dansk Folkepartis gruppeformand i Europa-parlamentet som følge af sagen.

Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Blackout! Ja, det er set før i politiske kredse.

Det er da også helt utroligt heldigt, at Morten Messershit fra Dansk Folkeparti får et blackout, lige inden Olof skal afhøre ham.

Tør nogen mon vædde på, at han vil forsøge at slå den konservative ordfører Viggo Fischers rekord i total hukommelstab.?

Det skete, som mange nok husker, da Viggo Fischer under afhøringen i 1991 omkring Tamilsagen 107 gange skamfuldt og naturligvis dybt frustreret var nødsaget til at sige de to samme sætninger igen og igen; ”Det husker jeg ikke” og "Det erindrer jeg ikke”

Med de usædvanligt mange kreative bilag Messershit snart skal redegøre for, er det nok bedst for vinderchancherne, at lægge sig så tæt op af Viggo Fischer strategien som muligt, hvor helbredet er man jo som bekendt ikke selv herre over.

Men på den anden side, hvorfor dog bruge dyrebar tid på med at forsøge at huske de smertefulde detaljer omkring nogle helt ligegyldige bilag. Det er ikke godt for hovedet, der i forvejen er svækket.

Det er jo bilag, som kun Morten Messershit selv der har genialitet nok til at forstå; alle bilag "rammer naturligvis inden for skiven", omend han i beskedenhed - og egentligt ganske storsindet, postulere, at mange andre er mindst ligeså geniale som ham selv, hvad angår kreativ bogføring.

Vi ved selvfølgelig alle, at dette netop blot er et udslag af falsk beskedenhed, da denne fornemme og sjældne hæder som er stiftet af den berømte forfatter Georg metz tidligere kun er tildelt en enkelt politiker, og modtageren var enda kun minister på Christiansborg. En EU parlamentariker er klart i en hel anden vægtklasse!

Hvis Morten Messershit virkelig også hat tænkt sig at tilkæmpe sig retten til denne helt særlige hædersbevisning, må man objektivt konstatere, at der ihvertfald ikke er sjusket med hjemmearbejdet.

At forsøge at gå efter efter ny black-out rekord og samtidigt tilkæmpe sig titlen som ny dansk mester i kreativ bøgføring vil virkelig være en enestående præstation som vill kunne huskes til evig tid.

Det tegner virkeligt lovende - tør man mon ønske tillykke på forhånd.

DF vælgerne vil, med de forhåbentlig snart kommende sejre i hus, være pavestolte over at havde valgt en sådan stjerne til at repræsentere sig.

Jeg kan sagtens forestille mig, at de på sociale medier, arbejdspladser og kakkelborde, hver især vil kæmpe for at tage den æren for, at det var netop deres stemme på Dansk Folkeparti, der blev udslagsgivende.

Vi andre, der ikke har de helt store talenter, kan sagtens mærke den stolthed der i disse dage bruser op mod partiets topledelse, som har ydet Morten Messerschmidt en helt utrolig support.

Vi må nok med beklagelse erkende, at rigtig mange af os desværre kom til at vælge nogle ret kedelige og forudsigelige politikere som i denne sammenhæng er de rene amatører.

Det vil vi selvfølgelig gerne beklage at vi har gjort, så på den baggrund skal der ikke herske nogen tvivl om, at den kommende sejr til Morten Messershit og han dygtige og fantasifulde ledelsesteam vil være jer vel undt.

Sejren er helt klart fuldt fortjent og den er helt jeres egen!