Læsetid: 5 min.

Gadejuristen: ’Liberal Alliance har lyttet til gadens folk. Det er eminent’

Stofmisbrugeren Krølle blev bisat onsdag i sidste uge, men inden da nåede han at inspirere Liberal Alliance og nu også regeringens politik. Selv om partiet arbejder aktivt for at indskrænke velfærdsstaten, er LA ifølge Gadejuristen det mest progressive for udsatte stofafhængige. Rådet for Socialt Udsatte ser dog ingen grund til at juble
I sidste uge blev stofbrugeren Krølle bisat. Nu er hans forslag om et socialt frikort blevet skrevet ind i regeringsgrundlaget.

I sidste uge blev stofbrugeren Krølle bisat. Nu er hans forslag om et socialt frikort blevet skrevet ind i regeringsgrundlaget.

Ulrik Hasemann

30. november 2016

En stemme fra graven er dukket op i det nye regeringsgrundlag. Den nu afdøde stofmisbruger Krølle, der er blevet beskrevet i flere artikler i Information over de senere år, blev bisat i forrige uge.

Men inden sin død nåede han at blive ansigtet i offentligheden på, hvor svært det kan være at få førtidspension – og han nåede at sætte sit præg på regeringsgrundlaget, som blev præsenteret efter hans begravelse.

Krølle havde et forslag om et socialt frikort, som giver samfundets svageste mulighed for at tjene lidt ekstra penge uden at blive skåret i kontanthjælpen.

Ideen blev i sin tid samlet op af Liberal Alliances Joachim B. Olsen og skrevet ind i partiets politik. Og nu er det røget hele vejen ind i det nye regeringsgrundlag.

Liberal Alliance er kendt for at ville reducere de offentlige ydelser til arbejdsløse og sænke skatten for de rigeste.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kan billedet beskrives: frelseren Anders Samuelsen med Krølle i hånden sammen med de andre "borgerligt liberale" om det runde regeringbord - Anders har en lys ide!!! nu gemmer vi Joachim i kælderen sammen med alle de enlige forsørgere vi har smidt på gaden med kontanthjælpsloftet - og så giver vi Krølle et socialt Frikort - det krøllede kort smider vi på bordet hver gang nogen påstår vi tager fra de fattige og giver til de rige - Genialt!!!

Carsten Wienholtz, Benny Larsen, Karsten Aaen og Dorte Schmidt-Nielsen anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

PS: Det var Line Barfod (EL) der først talte for en gadejurist. Ironisk nok kom fik Gadejuristen anerkendelse og tilskud fra det offentlige gennem Satspuljen og derfor uden EL´s støtte som de borgerlige også var "flinke" til at udråbe højt og tydeligt.