Læsetid: 2 min.

Politimand død som følge af skud

Den 43-årige politimand, der tirsdag morgen blev skudt i hovedet i Albertslund, er død
8. december 2016

»Det er med sorg og bedrøvelse, at jeg har modtaget beskeden om, at en af vores skattede medarbejdere ved Københavns Vestegns Politi har mistet livet som følge af det skud, der blev affyret mod ham tirsdag morgen.«

Med disse ord fortæller rigspolitichef Jens Henrik Højbjerg i en pressemeddelelse, at politibetjenten og hundeføreren, der tirsdag morgen blev skudt på klos hold ved politigården i Albertslund, er afgået ved døden.

Gerningsmanden var angiveligt psykisk syg, for ifølge dr.dk betragter politiet drabet som en »gal mands værk«. DR fortæller også, at den sigtede tidligere har fortalt sin familie, at han havde planer om at skyde en politibetjent, men at familien dengang blot havde betragtet det som tomme trusler.

Betjenten var ved at klargøre en bil til dagens arbejde, da drabsmanden nærmede sig bagfra og med en kaliber-22-pistol affyrede et skud mod betjentens hoved. Pistolen menes at være stjålet fra Rødovre Skytteklub, som allerede aftenen inden skudepisoden havde henvendt sig til politiet og fortalt, at en af klubbens pistoler var blevet taget med hjem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu