Læsetid: 2 min.

Pansergeneralen giver stafetten videre til en rigtig general

Peter Bartram skal overtage posten som næstformand i JP/Politikens koncernbestyrelse efter Jørgen Ejbøl. »Han er ingen duksedreng, men skarp og altid velforberedt,« siger Ejbøl om Bartram. Her ses han sammen med tidligere forsvarsminister Carl Holst (V).

Peter Bartram skal overtage posten som næstformand i JP/Politikens koncernbestyrelse efter Jørgen Ejbøl. »Han er ingen duksedreng, men skarp og altid velforberedt,« siger Ejbøl om Bartram. Her ses han sammen med tidligere forsvarsminister Carl Holst (V).

Finn Frandsen

10. januar 2017

Jørgen Ejbøl har været ekstremt hemmelighedsfuld omkring, hvem der mon skulle afløse ham som næstformand i JP/Politikens koncernbestyrelse, når han selv trækker sig tilbage til februar.

Ejbøl – en legendarisk mediemand med tilnavnet Pansergeneralen – afslørede i en biografi, som udkom i efteråret, at personen allerede var fundet. Men mere ville han ikke sige.

»Det passer også perfekt med, at den person – mand, kvinde, transvestit, whatever – som vi har fundet som min afløser, først kan komme ud af sit job i foråret 2017,« sagde han i bogen med vanligt oratorisk slagkraft.

I går afslørede koncernen så endelig hans afløser: afgående forsvarschef Peter Bartram.

Så vidt vides er Peter Bartram ikke transvestit. Til gengæld er han ikke bare pansergeneral, men rigtig general og en af Jørgen Ejbøls gamle kammesjukker. I biografien Pansergeneralen forklarer Peter Bartram blandt andet, at Ejbøl var en af de personer, som overtalte ham til at tage imod stillingen som forsvarschef, da han fik tilbuddet i 2012.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jens Erik Starup

Bartram får vel posten på grund af sin store indsats for ytringsfriheden.

Bjarne Bisgaard Jensen og Torben Lindegaard anbefalede denne kommentar