Læsetid: 5 min.

Uffe Elbæk: ’Det er en glad politisk leder, du sidder overfor!’

Alternativet holder i denne weekend landsmøde i DOK500 i Odense. Selv om alternativisterne, med politisk leder Uffe Elbæk i spidsen, på mange måder synes at have ’ramt muren’ på Christiansborg, så mener han, at partiet har haft held med at definere en politisk dagsorden uden for Borgens mure
Uffe Elbæk og Alternativet holder landsmøde i denne weekend.

Uffe Elbæk og Alternativet holder landsmøde i denne weekend.

Ivan Riordan Boll

27. maj 2017

Måske skyldes Alternativets resultater mødelokalet. Der var optaget i »Ydmyghed«, »Generøsitet« og »Empati«, så Uffe Elbæk har budt Information indenfor i »Humor« – det af partiets mødelokaler på Christiansborg, som er opkaldt efter den fjerde af dets seks såkaldte kerneværdier (de resterende to værdier – og lokaler – er »Mod« og »Gennemsigtighed«). 

For som begrundelsen for valget af netop humor som en kerneværdi lyder: »Uden humor ingen kreativitet. Uden kreativitet ingen gode idéer. Uden gode idéer ingen skaberkraft. Uden skaberkraft intet resultat«.

I hvert fald er Alternativets politiske leder, for at bruge en tidligere socialdemokratisk statsministers ord, i »foruroligende god form« inden partiets landsmøde denne weekend i DOK500, det tidligere silopakhus på Odense Havn.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Jeg tror der er noget rigtigt i det der "indenfor og udenfor murene". Det er derfor folkemødet på Bornholm er så vigtigt.