Læsetid: 5 min.

Klemming Fyllgraf venter stadig på sin svingbane

Landmand og Venstre-mand gennem 40 år, Klemming Fyllgraf, er en af de mange vælgere i bevægelse. Nu stemmer han DF. Men han vil ikke udelukke, at han ad åre kan havne hos Pernille Vermund og Nye Borgerlige
Klemming Fyllgraff er ikke længere medlem af Venstre, men han føler ikke, at det er ham, der har forladt partiet – det er partiet, der har forladt ham.

Klemming Fyllgraff er ikke længere medlem af Venstre, men han føler ikke, at det er ham, der har forladt partiet – det er partiet, der har forladt ham.

Jakob Dall

29. juli 2017

Der er Dannebrog overalt foran indgangen til Bilka i Viborg. En ældre mand kigger på planter. Blå kasket. Landmand.

Han er på jagt efter røde begoniaer til beddet foran Løvel Bistro, som han ejer og driver. Dem kan han så godt lide. Men det skal være til den rigtige pris, og den rigtige pris for landmand og bistroejer i Løvel, Klemming Fyllgraf, er altid: Så billigt som muligt.

Han fylder 75 år om en måneds tid og har været medlem af partiet Venstre i 40 år. Har været. Han er ikke længere.

Han finder en plads i Bilkas Bistro og begynder at forklare hvorfor. Han føler ikke så meget, at han har forladt Venstre, som at partiet forlod ham. Nu stemmer han Dansk Folkeparti.

»Vi skal stå vagt om den danske grænse. Det er ikke sådan, at jeg har noget imod udlændinge. Men jeg er imod alle dem, der bare kommer forskellige steder fra og vil nasse på samfundet. Dem har jeg noget imod. De skal stoppes ved grænsen.«

Der er opbrud i dansk politik. Han har bemærket, at der er kommet en ny spændende stemme. Den nye stemme tilhører Nye Borgerlige og Pernille Vermund.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Viggo Okholm

Føst mæ sjæl og så mæ sjæl o så muskie de anner,men et hvid de et vil gjør det sam som mæ!

Anders Reinholdt, Jens Thaarup Nyberg og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar