Læsetid: 3 min.

Fankoordinator i FCK har tæt forbindelse til ledende hooligan

En fankoordinator, ansat af fodboldklubben F.C. København til bl.a. at forhindre vold i forbindelse med fodboldkampe, har et tæt venskab med ledende hooligan. I flere tilfælde har fankoordinatoren ’liket’ billeder af hooligans på det sociale medie Instagram.
I søndags endte det i voldsomme uroligheder og sammenstød mellem hooligans og politiet, da FCK mødte Brøndby på Brøndby Stadion. Nu viser det sig at FCK's fankoordinator har tætte forbindelser til en af lederne bag gruppen København Hooligans.

I søndags endte det i voldsomme uroligheder og sammenstød mellem hooligans og politiet, da FCK mødte Brøndby på Brøndby Stadion. Nu viser det sig at FCK's fankoordinator har tætte forbindelser til en af lederne bag gruppen København Hooligans.

Jens Dresling

12. august 2017

F.C. Københavns fankoordinator har liket en række fotos på det sociale medie Instagram af formodede hooligans og med hashtagget #hooligans. I et enkelt tilfælde har fankoordinatoren liket et foto af slagsmål mellem hooligans.

Fankoordinatoren, Daniell Askholm, er ellers ansat til at modvirke vold og hooliganisme i fodboldverdenen.

Men han optræder også på fotos på Instagram sammen med en af de ledende figurer i gruppen København Hooligans og af de såkaldte casuals – voldelige fodboldfans – bl.a. til en koncert i Parken og til fodboldkampe. Den ledende hooligan er tidligere livvagt for daværende medlem af Hells Angels, Brian Sandberg, og var med til at starte rockergruppen AK81.

Mads Øland fra Spillerforeningen siger: »Hvis opgaven for vedkommende er at bekæmpe vold og hooliganisme, kan man ikke samtidig understøtte det på de sociale medier.«

»Det er ikke specielt klogt i mit job. Men jeg liker dem ikke, fordi de er hooligans, men fordi det er nogle mennesker, jeg kender og holder af« 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Information.dk

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu