Læsetid: 4 min.

KU: Landbrugsprojekt kuldsejlede. Landbruget: Vi fik svar på det, vi ville

Københavns Universitet er blevet betalt for at lave et projekt for Landbrug og Fødevarers vidensorganisation SEGES, men ifølge institutlederen kuldsejlede projektet. SEGES mener derimod, at de fik svar i en forskningsrapport fra KU, som udkom i maj
2. oktober 2017

Eksperter kritiserer i hårde vendinger en kontrakt, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO) på Københavns Universitet (KU) har indgået med Landbrug & Fødevarers vidensorganisation SEGES.

Projektet blev ifølge institutleder Bo Jellesmark Thorsen ikke gjort færdigt, men forskere fra både KU og Aarhus Universitet (AU) arbejdede videre og udgav i maj deres undersøgelse som en forskningsrapport.

Bo Jellesmark Thorsen, der skrev under på kontrakten, mener ikke, at der er en 1:1 relation mellem forskningsrapporten fra maj og projektet med SEGES fra december.

»Rapporten repræsenterer et stykke forskningsarbejde, der er lavet af KU og AU. Det, du sidder med (kontrakten, red.), er en leverandøraftale, en konsulentopgave, som er lavet af os for SEGES. Det, man finder ud af med det projekt, er ikke godt nok til at offentliggøre,« siger Bo Jellesmark Thorsen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Peter Knap
Eva Schwanenflügel og Peter Knap anbefalede denne artikel

Kommentarer