Læsetid: 4 min.

Til Alternativets partimøde står valget mellem grønne drinks til valgaftenen eller annoncer i lokalavisen

Når et nyt parti med politisk uerfarne kandidater stiller op til kommunalvalg for første gang, skal der tages mange beslutninger, planlægges og prioriteres. Til Alternativet Gentoftes partimøde diskuteres annoncepriser, læserbreve og hvor man møder kommunens unge
Vi skal ikke bare hoppe med på de andres talgymnastik og mudderkastning, men bidrage med konstruktive løsninger, retninger og visioner, siger Alternativets spidskandidat i Gentofte Kommune, Jens Henrik Wiene, som har erfaret, at det kræver mere end forventet at stille op til kommunalvalget

Vi skal ikke bare hoppe med på de andres talgymnastik og mudderkastning, men bidrage med konstruktive løsninger, retninger og visioner, siger Alternativets spidskandidat i Gentofte Kommune, Jens Henrik Wiene, som har erfaret, at det kræver mere end forventet at stille op til kommunalvalget

Sille Veilmark

14. november 2017

Politik er et spørgsmål om prioriteter. I Alternativets lokalafdeling i Gentofte Kommune fremlægger en af fem fremmødte kandidater partiets aktuelle økonomiske dilemma:

»Vores budget er ad Pommern til. Så hvis vi skal servere grønne cocktails til vores valgfest, har vi altså ikke råd til at få to annoncer i Villabyerne.«

De andre griner. Men bliver hurtige enige om, at de må nøjes med én annonce i lokalavisen – for grønne drinks den 21. november er et must. Alternativet har heldigvis fået annonceprisen forhandlet lidt ned.

Der er kandidatmøde i Alternativet Gentofte. Spidskandidat Jens Henrik Wiene og fire partifæller, der også stiller op til kommunalvalget, er mødt op. Alle giver hinanden et kram, inden de sætter sig. Ove Lund, som lægger hus til mødet, serverer tørrede figner, nøddemix, chokoladecigarer og kaffe i guldfarvet stel, mens det grønne partis lokalafdeling evaluerer og planlægger kommunal valgkamp for første gang. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer