Læsetid: 6 min.

Kommunalvalgets mest venstreorienterede kandidat: ’Det er ikke sådan, at jeg vil nationalisere hele produktionsapparatet’

Hvem er landets mest højreorienterede lokalpolitiker? Hvad tænker DF’s mest venstreorienterede kandidat om, at han har svaret som den gennemsnitlige radikale politiker? Information har talt med de mest afvigende kandidater til kommunalvalget, målt på deres svar i DR og TV2’s valgtest
KV17’s mest yderligtstående politikere er blandt andet en DF’er, der er enig med Radikale, og en højreorienteret socialdemokrat. 

KV17’s mest yderligtstående politikere er blandt andet en DF’er, der er enig med Radikale, og en højreorienteret socialdemokrat. 

Michael Drost-Hansen

21. november 2017

Erdal Colak

Nummer 5 på Socialdemokratiets liste i Vallensbæk Kommune, 42 år

Socialdemokratiets mest højreorienterede kandidat til kommunalvalget. Erdal Colaks svar i DR og TV2’s valgtest placerer ham til højre for den gennemsnitlige venstre-kandidat og på linje med de konservative.

– Hvorfor er du medlem af Socialdemokratiet?

»Oprindeligt er jeg faktisk SF’er, men selv om jeg har et stort netværk blandt folk med anden etnisk baggrund og trækker mange personlige stemmer, ville de kun opstille mig som nummer fire på listen i Vallensbæk. Så stillede jeg op for Socialdemokratiet, hvor jeg kunne blive nummer 5 på listen. Socialdemokratiet er jo et større parti, så det er bedre.«

– Hvad tænker du om, at du er Socialdemokratiets mest højreorienterede lokalpolitiker?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Herude hænger både Stram Kurs (en udsplitterfraktion fra Nye Borgerlige) og Kommunisterne (et valgsamarbejde mellem Kommunistisk Parti, KPiD og DKP) i lygtepælene. Stram Kurs agiterer på benævnte plakat for at smide de fremmede ud fra flyvemaskiner med faldskærme, og partiformanden har i et interview med Ekstra Bladet genoplivet raceteori idet han påstår, at mennesker fra Afrika og Mellemøsten ikke er velkommen her pga deres påståede lave IQ. Kommunisterne er kollektive støttemedlemmer af Dansk-Nordkoreansk Venskabsforening og iøvrigt ideologisk gået i stå præ-1989.

Afvigende, javist, men det mest ekstreme ved dansk politik er immervæk, at en asocial svindler sidder ved magten og deler skattelettelser ud til de rige, på nåde af et fremmedfjendsk parti, der tager sig betalt med hetz mod muslimer og flygtninge og undergravelse af menneskerettighederne.

Niels Duus Nielsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Alvin Jensen, Atle Hesmyr, Frede Jørgensen, Flemming Berger, Christian Mondrup og Martin Madsen anbefalede denne kommentar
Michael Andersen

De dér kandidattests kan de for min skyld stikke skråt op hvor solen meget sjældent skinner!

Partipolitik bliver ganske enkelt mere og mere latterligt -- i Norge som i Danmark, og overalt. Nej tak til ytterligeremisbrug af det som engang var en nødløsning i antikens Grækenland (politik sm sådan, som opstod som følge af at antikens Athen blev angrepet af ytre fiender).

"Herude hænger både Stram Kurs (en udsplitterfraktion fra Nye Borgerlige) og Kommunisterne (et valgsamarbejde mellem Kommunistisk Parti, KPiD og DKP) i lygtepælene."

Er det ikke at gå til yderligheder? Normalt er en politianmeldelse nok.