Læsetid: 4 min.

Kommunalvalgets politiske kampe står om parkeringspladser, fartgrænser og kunstgræs

I nærdemokratiet er ingen spørgsmål for små til at blive diskuteret. Nye Borgerlige og Alternativet skal for første gang oversætte partipolitiske visioner til konkrete holdninger i mødet med borgernes meget specifikke ønsker. Information er taget med de nye partier til vælgermøde i Vangede
Alternativets kandidat i Gentofte Jens Henrik Wiene skal for første gang omsætte sit partis principper til holdninger til lokale spørgsmål om pesticider og kunstgræs. ’Der findes jo ikke nogen manual, jeg kan slå op i, hvor Alternativets holdninger til det ene og det andet er klart defineret,’ siger han.

Alternativets kandidat i Gentofte Jens Henrik Wiene skal for første gang omsætte sit partis principper til holdninger til lokale spørgsmål om pesticider og kunstgræs. ’Der findes jo ikke nogen manual, jeg kan slå op i, hvor Alternativets holdninger til det ene og det andet er klart defineret,’ siger han.

Ulrik Hasemann

4. november 2017

Holger rejser sig fra sin stol og stiller det åbenlyse spørgsmål:

»Hvorfor har Dyrehavsbakken lukket i efterårsferien?«

En blandt publikum hvisker, at det er, fordi »hjortene er i brunst på det tidspunkt«. Hans sidemand mener, det allerede er i september.

Det er onsdag aften i Vangede, en mellemstor by i Gentofte Kommune. På Café Caféen, som drives af frivillige fra borgerforeningen Vangedes Venner, sidder kandidater fra ni partier på række ved langbord og diskuterer parkeringspladser, pesticider og psykiatri. Den kommunale valgkamp er skudt igang, og det betyder, at borgernes får mulighed for at komme til orde med frustrationer og hjertesager.

Spørgsmålet om Dyrehavsbakkens åbningstider er et af de få i aftenens løb, som samler alle kandidater. Selvfølgelig skal forlystelsesparken kunne holde åbent i efterårsferien.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu