Læsetid: 3 min.

»Da jeg hører ham stønne, går det op for mig, at jeg er blevet snydt. Der er ikke nogen lejlighed«

Som 20-årig lagde Julie Holst sit telefonnummer ved en annonce, der beskrev, at hun søgte bolig med veninderne. Der kom ikke nogen reelle boligtilbud, men i stedet et opkald fra en mand, der narrede hende til at tro, at han havde en lækker lejlighed, mens han onanerede til hendes beskrivelse af sig selv og veninderne, fortæller hun
Som 20-årig lagde Julie Holst sit telefonnummer ved en annonce, der beskrev, at hun søgte bolig med veninderne. Der kom ikke nogen reelle boligtilbud, men i stedet et opkald fra en mand, der narrede hende til at tro, at han havde en lækker lejlighed, mens han onanerede til hendes beskrivelse af sig selv og veninderne, fortæller hun

Ditte Ahlgren

27. august 2018

Hun var 20 år, godt i gang med sit andet sabbatår og drømte om at finde en lækker lejlighed med sine to veninder i Indre København. De kendte andre, der havde fundet bolig gennem Den Blå Avis. Håbefuldt oprettede de derfor en annonce, der beskrev, hvem de var, og hvad de søgte. Julie Holst var den initiativrige i gruppen og stod for annoncen, hvor hun satte billeder ind af pigerne og beskrev, hvorfor de ville være gode lejere.

Dagene gik uden henvendelser, indtil hun en dag fik et opkald fra et ukendt nummer.

»Han fortæller, at han har en lejlighed i København, hvor der er et værelse til os alle tre og en dejlig stue. Den er lidt dyrere, end vi har skrevet, vi søger, men jeg forsikrer ham om, at det er helt i orden og at vi er meget interesseret,« siger Julie Holst.

Manden begyndte at fortælle om husleje, el- og internetudgifter og »alt mulig andet ordentligt og praktisk«, fortæller hun.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Lise Lotte Rahbek

Jeg føler mig nærmest hensat til "de gode gamle dage",
hvor telefonstønnere var et udbredt og aldeles irriterende element. De brugte bare telefonbogen til at finde frem til deres ofre, hvorfor en del tkvindelige elefonabonnenter lod sig opskrive med kun et forbogstav.
I min gamle hjemby var der en tosse, der blev ved med at ringe til forskellige damemennesker og spørge, om de havde røde støvler, mens han tydeligvis var opstemt.. Det lo vi en del af blandt kvinderne, det år

Eva Schwanenflügel, Torben Bruhn Andersen og Erik Jakobsen anbefalede denne kommentar