Læsetid: 1 min.

Få mere videnskab i hverdagen med Informations videnskabsnyhedsbrev

Videnskab påvirker os alle sammen. Nu kan du følge med i de fejder og landvindinger, der former vores verden, og selv få svar på hverdagens videnskabelige dilemmaer. Det hele foregår i Informations videnskabsnyhedsbrev, som vi sender hver anden uge
Videnskab påvirker os alle sammen. Nu kan du følge med i de fejder og landvindinger, der former vores verden, og selv få svar på hverdagens videnskabelige dilemmaer. Det hele foregår i Informations videnskabsnyhedsbrev, som vi sender hver anden uge

Mia Mottelson

27. november 2018

Videnskaben er til for os alle sammen. Uanset om det handler om bekæmpelse af fake news, grøn energi eller vellykket integration, gavner videnskabelige landvindinger vidt og bredt.

Alligevel eksisterer mange af forskernes fejder, forsøg og nye opdagelser i et akademisk vakuum langt fra vores hverdag.

Men sådan bør det ikke være.

Derfor har vi lanceret et videnskabsnyhedsbrev, hvor vi både tager afsæt i Informations historier om forskning og videnskab, men også retter blikket udad mod de største videnskabelige diskussioner og begivenheder i verden omkring os. Om emner som sundhed og teknologi, men også køn, uddannelse og forskningspolitik.

Og så har du hver måned mulighed for at stille spørgsmål om hverdagens videnskabelige dilemmaer til et panel af forskere, som er eksperter i alt fra astrofysik til nordisk litteratur. Send dine spørgsmål til forskerbrevkasse@information.dk.

 

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
  • Erik Karlsen
ulrik mortensen og Erik Karlsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu