Nyhedsbrev
Læsetid: 1 min.

Vi giver dig overblik over videnskabens vigtigste opdagelser og debatter

Videnskab påvirker os alle sammen. I Informations videnskabsnyhedsbrev kan du følge med i de fejder og landvindinger, der former vores verden, og få tips til læsestof og arrangementer, som du ikke vil gå glip af. Tilmeld dig her – vi lover, at du bliver klogere
Videnskab påvirker os alle sammen. I Informations videnskabsnyhedsbrev kan du følge med i de fejder og landvindinger, der former vores verden, og få tips til læsestof og arrangementer, som du ikke vil gå glip af. Tilmeld dig her – vi lover, at du bliver klogere

Information

Indland
27. november 2018

Videnskaben er til for os alle sammen. Uanset om det handler om bekæmpelse af fake news, grøn energi eller vellykket integration, gavner videnskabelige landvindinger vidt og bredt.

Alligevel eksisterer mange af forskernes fejder, forsøg og nye opdagelser i et akademisk vakuum langt fra vores hverdag.

Men sådan bør det ikke være.

Derfor har vi lanceret et videnskabsnyhedsbrev, hvor vi både tager afsæt i Informations historier om forskning og videnskab, men også retter blikket udad mod de største videnskabelige diskussioner og begivenheder i verden omkring os. Om emner som sundhed og teknologi, men også køn, uddannelse og forskningspolitik. Og så giver vi dig vores bedste tips til arrangementer, læsestof og andre indgange til videnskabens verden.

Nyhedsbrevet udkommer hver anden onsdag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Kunne I ikke lige være så venlige at starte med at skrive lidt om, hvordan videnskaben har bevist, at universet i det hele taget eksisterer.

Det gør det da heller ikke, og du eksisterer heller ikke - eller i bedste fald da kun som en forestilling inde i din egen hjerne, som heller ikke eksisterer ;-D

1000 tak.

Så faldt da endeligt alting på plads.

Søren Ferling

@ Kurt - Det var man faktisk i tvivl om vist i 1600-tallet. I hvert fald i lærde kredse. Det kom så vidt at disse sidste lukkede sig inde i adskillige dage for at løse det store spørgsmål og til sidst kom de ud med den melding at de havde fundet ud af at det gjorde den.
Det siges i beretningen herom at: 'Folk var meget lettede over at høre det.'