Læsetid: 6 min.

Styrelse finder ikke grundlag for kritik af Nyborg-rektor

Selv om DF-politikere mener, at det bør have »følger«, når rektor Henrik Stokholm fra Nyborg Gymnasium tillader fortsat undervisning af to somaliske piger, så har først undervisningsministeren og nu også Styrelsen for Undervisning og Kvalitet vurderet, at der ikke er grundlag for kritik af rektoren. DF’s Alex Ahrendtsen kalder rektoren »heldig« og ønsker at stramme lovgivningen
Rektor for Nyborg Gymnasium, Henrik Stokholm, har nu fået grønt lys til at fortsætte undervisningen af to somaliske piger fra både minister og styrelse.

Rektor for Nyborg Gymnasium, Henrik Stokholm, har nu fået grønt lys til at fortsætte undervisningen af to somaliske piger fra både minister og styrelse.

Peter Nygaard Christensen

29. januar 2019

Rektoren for Nyborg Gymnasium, Henrik Stokholm, er blevet kraftigt kritiseret af Dansk Folkeparti for at lade to somaliske piger fortsætte deres 10. klassesundervisning på Nyborg Gymnasium efter, at Udlændingestyrelsen har afvist at forlænge familiens opholdstilladelse. Men det ser ikke ud til, at rektoren har brudt nogen regler.

Det såkaldte Kontor for Grundskolen og Tværgående Tilsyn i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har således gennemgået sagen uden at finde holdepunkter for kritik. Det sker efter, at undervisningsminister Merete Riisager (LA) tilbage i december konstaterede, at rektoren ikke har brudt loven.

»Jeg ser det som en bekræftelse af, at vi gør det rigtige,« siger Henrik Stokholm.

Den somaliske familie Abdisalan Hussein fra Nyborg har boet i Danmark i snart fire år, men myndighederne vurderer, at det ikke længere er forbundet med risiko at rejse tilbage til Somalia.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Ervin Lazar
 • Søren Veje
 • Carsten Mortensen
 • David Breuer
 • ingemaje lange
 • John Hansen
 • Søren Andersen
 • Tommy Clausen
 • Hans Larsen
 • Eva Schwanenflügel
 • Pietro Cini
 • Flemming Berger
 • Dorte Sørensen
 • Bjarne Bisgaard Jensen
 • Viggo Okholm
 • Jørgen Tryggestad
 • Jørn Andersen
 • Anker Nielsen
 • Gert Romme
 • Poul Anker Sørensen
 • Christian Mondrup
Ervin Lazar, Søren Veje, Carsten Mortensen, David Breuer, ingemaje lange, John Hansen, Søren Andersen, Tommy Clausen, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel, Pietro Cini, Flemming Berger, Dorte Sørensen, Bjarne Bisgaard Jensen, Viggo Okholm, Jørgen Tryggestad, Jørn Andersen, Anker Nielsen, Gert Romme, Poul Anker Sørensen og Christian Mondrup anbefalede denne artikel

Kommentarer

Philip B. Johnsen

‘Dark Triad’ politikere elsker denne opmærksomhed, men burde ikke få den, hvilket kan tyder på, at pressen ikke forstå problematikken.
Kære Information prøv at forstå problematikken, vis respekt for de voldsramte politiske udvalgte syndebukke.

Ellen Kjaergaard, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Ole Frank, Eva Schwanenflügel, Bjarne Bisgaard Jensen, Steffen Gliese og Torben Skov anbefalede denne kommentar

Alex Arentsen fremstår som en ynkelig lille mand, der ikke kan finde ud af at lave andet for den klækkelige hyre, han får af skatteyderne, end at genere andre mennesker. Det er ham der er en farisæer.

Berith Skovbo, Susanne Schmidt, nils hommel, Carsten Mortensen, David Breuer, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Arne Lund, Anne Mette Jørgensen, Leif Høybye, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Vibeke Hansen, Thorbjørn Thiesen, Søren Andersen, Niels Duus Nielsen, Werner Gass, Ete Forchhammer , Jonna Jensen, Ole Frank, Benta Victoria Gunnlögsson, Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Peter Knap, jørgen djørup, Nette Skov, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel, Frede Jørgensen, Bjarne Bisgaard Jensen, Torben K L Jensen, Tue Romanow, Mogens Holme, Jørn Andersen, Johanna Haas, Torben Skov og Gert Romme anbefalede denne kommentar
Søren Peter Langkjær Bojsen

jeg tænker umiddelbart og håber inderligt, at dette ikke kan være en vinder-sag for DF, at også DF’vælgere flest finder denne type personhetz usmagelig.

Carsten Mortensen, David Breuer, Rikke Nielsen, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Søren Andersen, Malcolm McGugan, Werner Gass, Ete Forchhammer , Ole Frank, Benta Victoria Gunnlögsson, Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Peter Knap, Nette Skov, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel, Bjarne Bisgaard Jensen, Steffen Gliese, Mogens Holme, Jørn Andersen, Jens J. Pedersen, Johanna Haas, Torben Skov og Gert Romme anbefalede denne kommentar
Jørgen Tryggestad

Det er bare så sørgeligt at denne sag om medmenneskelighed og vigtig støtte til børn og ungdommer i en svær situation kan blive en politisk kampplads.

Hvor langt ned i grisestiens svineri kan disse DF-politikere komme uden at deres vælgere begynder at falde fra? Forhåbentligt kan det tydeligt ses til valget om få måneder at denslags koster dyrt.

Carsten Mortensen, Rikke Nielsen, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Arne Lund, Anne Mette Jørgensen, Leif Høybye, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Søren Andersen, Werner Gass, Ete Forchhammer , Jonna Jensen, Ole Frank, Benta Victoria Gunnlögsson, Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Peter Knap, Christel Gruner-Olesen, Nette Skov, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel, Marie E. Rasmussen, Steffen Gliese, Mogens Holme, Jørn Andersen, Johanna Haas, Torben Skov og Torben Bruhn Andersen anbefalede denne kommentar

Jeg kender ikke deres opstillingslister, men nogle af dem må forsvinde ved næste valg. Det her er fuldstændigt grotesk!

Carsten Mortensen, Anne Mette Jørgensen, Peter Beck-Lauritzen, Ete Forchhammer , Ole Frank, Benta Victoria Gunnlögsson, Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Peter Knap, Nette Skov, Eva Schwanenflügel, Torben K L Jensen, Mogens Holme, Jens Thaarup Nyberg og Johanna Haas anbefalede denne kommentar

Børn - uanset nationalitet - skal ikke passes ind i et nærmest post-fascistisk partis sygelige trang til omtale i pressen. De har ingen selvstændig og gennemgående politik, men det er som om de tror, at deres vælgere er begejstrede, hver gang de kommer i medierne med hadefuld hetz mod udlændinge - i alle aldre i øvrigt.

Børn skal hverken være ofre for et lands eller et politisk partis forkvaklede menneskesyn. Børn skal beskyttes og have deres tilværelse lagt i trygge og faste ramme, og her er regelmæssig skolegang altså rigtig god.

Jeg undre mig over at Danmark vil være dette bekendt. For Børn er beskytte af Børnekonventionen, som Danmark underskrevet, og iflg. den skal man gøre det absolut bedste for børn. Og denne konvention er skrevet i et fuldstændig entydigt juridisk sprog, der ikke kan fortolkes.

Det kan tilføjes, at Sverige der i 2015 tog imod 162.000 flygtninge, og stadig modtager 22.500 nye hvert år,. netop i går oplyste, at det fremover vil blive lempet yderligere for flygtningene. Bl.a. vil man hurtigst muligt skabe familiesammenføringer for efterladte familiemedlemmer. Flere skal kunne få opholdstilladelse. Og ingen syge eller svage skal kunne udvises, de skal have humanitært ophold.

nils hommel, Carsten Mortensen, Rikke Nielsen, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Arne Lund, Anne Mette Jørgensen, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Niels Duus Nielsen, Werner Gass, Ete Forchhammer , Ole Frank, Benta Victoria Gunnlögsson, Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Nette Skov, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel, Pietro Cini, Flemming Berger, Samuel Grønlund, Bjarne Bisgaard Jensen, Jørgen Tryggestad, Tue Romanow, Anders Skot-Hansen, Jesper Sano Højdal, Jørn Andersen og Johanna Haas anbefalede denne kommentar
Jens J. Pedersen

Martin Henriksen skal straffes for at nedgøre fornuftigemennesker.

Karsten Lundsby, Peter Beck-Lauritzen og Ole Frank anbefalede denne kommentar

Tak til Gert Romme for kommentaren om Børnekonventionen og for oplysningerne om forholdene i Sverige. Det gør Danmarks "udlændingepolitik, der mere præcist kan beskrives med ordet udlændingehetz, endnu mere beskæmmende.

Det er rektor Henrik Stokholm og alle de ansatte og elever samt frivillige kræfter og bestyrelsen på Nyborg gymnasium, der står tilbage som dem, der har de menneskelige værdier, der skal til i dette samfund, hvoraf dette at sikre alle børn og unges ret til skolegang må være et bærende princip.

Som tidligere gymnasielærer er jeg stolt af min stand i denne sag - og jeg har endnu engang fået bekræftet, at der er krummer i den danske gymnasieungdom; jeg har været så glad for at læse om elevrådets indsats for deres skolekammerater ligesom det gør mig glad, at se det ledsagende billede til denne artikel med de to unge piger, deres venner i baggrunden og deres rektor i front.

Civil courage er en smuk og nødvendig egenskab og udover de her nævnte har 7 rektorer på Fyn også vist det ed offentligt at bakke op om rektor Henrik Stokholms beslutning.
Så mangler vi måske bare at læse en principiel udtalelse fra rektorforeningen (nu kaldet Danske Gymnasier) og GL, der støtter alle børn og unges ret til skolegang. Så kan det jo være, at "Nyborg modellen" lige så stille kan sprede sig, så alle børns ret til skolegang kan sikres.

Carsten Mortensen, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, Steen Bahnsen, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Mikael Kristensen, Niels Duus Nielsen, Werner Gass, Ete Forchhammer , Jonna Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Elisabeth Andersen, Josephine Kaldan, Tommy Clausen, Christel Gruner-Olesen, Nette Skov, Hans Larsen, Eva Schwanenflügel, Marie E. Rasmussen, Bjarne Bisgaard Jensen, Viggo Okholm, Carsten Nørgaard, Anders Skot-Hansen og Jørn Andersen anbefalede denne kommentar
Michael Friis

Respekt for folk, der frivilligt underviser eller tager mennesker i nød ind til sig selv. Det personlig engagement er meget stærk og humant. Ingen lovgivning skal kunne standse sådan handlinger indtil udrejsen kan arrangeres.
Efter anden verdenskrig kom mange mennesker fra Polen til Danmark til opfedning. De fleste rejste hjem igen og nogle livs lange venskaber opstod.

Rikke Nielsen, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Peter Beck-Lauritzen, Jan Weber Fritsbøger, Werner Gass, Ole Frank, Elisabeth Andersen, Josephine Kaldan, Tommy Clausen, Steffen Gliese og Mogens Holme anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

En udlændingestyrelse, der mener, at folk roligt kan sendes tilbage til Somalia, kunne vist godt selv bruge noget tid på skolebænken.

Carsten Mortensen, Rikke Nielsen, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, Leif Høybye, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Jesper Sano Højdal, Werner Gass, Ete Forchhammer , Ole Frank, Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Christel Gruner-Olesen, Nette Skov, Johanna Haas, Eva Schwanenflügel, Ulla Søgaard, Esben Lykke, Flemming Berger og Carsten Nørgaard anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

DF´s rædselsregime forsvinder forhåbentlig efter det næste valg - der må sgu da være nogle socialdemokrater tilbage der tør give røvhullerne i DF fingeren.

Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, John Andersen, Peter Beck-Lauritzen, Jan Weber Fritsbøger, Werner Gass, Ole Frank, Tommy Clausen, Nette Skov, Johanna Haas, Eva Schwanenflügel og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Selvfølgelig skal børnene gå i skole. I følge Migrationsverket blev ovet 19.000 udvist fra Sverige i 2017. Det er også en virkelighed som måske skulle frem inden guddommeliggørelsen Sverige tager overhånd.

Ellen Kjaergaard og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar
Erik Fuglsang

@ Søren Bro
Hvad med at stramme lovgivningen for hvad DF må blande sig i?
Dette forslag må dog alligevel nok rende med prisen som dagens top-demokratiske ide !

Og til de mange i det faste kommentatorkorps herinde, som har det mere end almindeligt stramt med DF og det faktum, at DF pt. er folketingets næsstørste parti:
Ville det ikke være lidt mere interessant med seriøse demokratiske bud på, hvordan man vrister DF vælgerne ud af Thulesen Dahls stærke greb ?

Ellen Kjaergaard, Peter Beck-Lauritzen, Erik Jakobsen og Marie E. Rasmussen anbefalede denne kommentar
Kenneth Jacobsen

Ja Steffen - det kunne osse være en idé, om nogle af disse jurister etc ville tage en selfie i Mogadishu (uden for lufthavnen) - bare så vi kan se med egne øjne, at alt har forvandlet sig til peace and love i Somalia.
Alle ved jo godt, hvad det her handler om. For DF er somaliere og alle deres efterkommere ikke som os andre grisefarvede - og de helmer ikke før landet er renset for den slags. Dertil er i hvert to ting at sige: dels at det er skammeligt, at de blå partier for magtens skyld er villige til at gå med på den diskurs, dels at nogle burde kunne forklare det utopiske i DFs feberdrømme - thi verden har forandret sig, og vi i Lidenlund kan i sagens natur ikke sige os fra at forandre os med den. Det er ikke svært at forstå.

Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, Peter Beck-Lauritzen, Jan Weber Fritsbøger, Niels Duus Nielsen, Jens J. Pedersen, Ete Forchhammer , Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Christel Gruner-Olesen, Hans Larsen, Johanna Haas, Eva Schwanenflügel og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Erik Fuglsang

Kenneth Jacobsen og Steffen Gliese
Hvad foreligger der egentlig af saglig dokumentation for, at udlændingestyrelsens ansatte helt eller delvist tilsidesætter en ell. flere af deres basale embedspligter og -dyder om bl.a. at sige sandheden, at være upartiske, at være faglige, grundige mv. ?

Erik Fuglsang 20.46:

Virkeligheden, måske?

Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, Steen Bahnsen, Niels Duus Nielsen, Ole Frank, Elisabeth Andersen, Eva Schwanenflügel, Hans Larsen, Johanna Haas og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Torsten Jacobsen

Udtalelserne fra DF-politikerne taler for sig selv.

De ser et 'hul i lovgivningen', hvor andre ser generøsitet og rimelighed.

Der er blevet så frygteligt langt mellem mennesker i Danmark.

Det er svært at være menneske i Danmark.

De fleste går i vejen. De fleste er blot ude på at rage til sig: De skide indvandrere, de skide politikere, de skide direktører, de skide socialnassere, de skide dovne offentligt ansatte, de skide finanssvin i deres kasteller af krom og stål. De skide journalister, med deres click-bait-artikler og deres på det tørre og en forkærlighed for netop dét status quo, som holder dem oven vande..

Det er svært at være menneske i Danmark.

Alle vil have del i kagen, men ingen vil betale.

Ingen vil betale.

Så vi spiller Håndbold og Lotto og bliver verdensmestre..

Verdensmestre i at få den suttet af BT og EB og DR og TV2 på ARCH, mens Blachmann tuder os ørerne fulde om X-faktor og uendeligt potentiale..

Puster man blot 5 millioner mennesker nok op, så fylder de uden at blinke det meste..

De fylder uden at blinke det meste..

Det manglede da bare!

Rød-Hvid krigsmaling og buhråb til himmelen og virkeligheden i bremsen..Kronsprinsens børn og selveste statsministeren og ih hvor vi gynger..

Stands nu op, for pokker..?

Vi har ikke noget tøj på..? Blot en sjofel klaphat, og så ellers dinglende nosser af sært skuffende format..

Sagde (svine)drengen til sine svin..

I har ikke noget tøj på..

Blot DF-tatoveringer brændt ind i kødet, mærket for tid og evighed.

Svin uden lige..

Danish Dynamite

2019

Carsten Mortensen, Karsten Lundsby, John Hansen, Peter Beck-Lauritzen, Jan Weber Fritsbøger, Niels Duus Nielsen, Ole Frank, Benta Victoria Gunnlögsson, Tommy Clausen, Torben Skov, Eva Schwanenflügel og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

I 1989 - samme år som Berlin-muren faldt - vedtog FN Børnekonventionen. To år efter, i 1991, tilsluttede Danmark sig.
Men konventionen blev aldrig skrevet ind i lovgrundlaget.
Derfor kan DF og ligesindede 28 år efter vi underskrev Børnekonventionen stadig underminere den helt lovligt.
Ligesom i mange andre sager, som fx med miljøet, klimaet, landbruget, fiskeriet, Menneskerettighederne osv, tilslutter Danmark sig - men kun proforma.
I virkeligheden bliver intentionerne kun udadtil efterlevet, mens de indadtil på 'pragmatisk' vis omgås med vanlig opfindsomt fifleri.
Og kan det ikke lade sig gøre at benytte sig af loven som forhammer, bringes den personlige hetz i spil.

Forhåbentlig har vælgerne snart fået nok af tvetungede, nedrige politikere.

Philip B. Johnsen, Ellen Kjaergaard, Karsten Lundsby, Arne Lund, Anne Mette Jørgensen, Leif Høybye, Torben K L Jensen, John Hansen, Steen Bahnsen, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Jesper Sano Højdal, Werner Gass, Niels Duus Nielsen, Ole Frank, Elisabeth Andersen, Tommy Clausen, Torben Skov, Steffen Gliese og Jørgen Tryggestad anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Jamen, Eva, det må du da kunne forstå: Vi er jo kun et lille land, så hvad vi gør, betyder ikke noget! - Jeg er bange for, at det er den tankegang, de gemmer sig bag.

Anne Mette Jørgensen, Steen Bahnsen, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger, Werner Gass, Ole Frank, Tommy Clausen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Tja, Steffen, 'de' har så alt for megen magt.
Og det forhindrer ikke at Danmark altid fremhæves som foregangsland for alt muligt, der kun er fikumdik og hokuspokus.

Anne Mette Jørgensen, Steen Bahnsen, Jan Weber Fritsbøger, Steffen Gliese, Jens J. Pedersen, Tommy Clausen og Torben Skov anbefalede denne kommentar
Tommy Clausen

Denne person Axel Arentsen, har sin egen lille klub med tilskud fra den ny financelov på ikke under 800.000 kr om året i 4 år, til indsamling af taler, ( alt fra nazi til Erald Jakobsen m.m.) Joda, hr Arentsen kan godt føre sig frem.....

Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, Peter Beck-Lauritzen, Jan Weber Fritsbøger, Steffen Gliese og Ete Forchhammer anbefalede denne kommentar

Steffen Gliese 00.13
Det kunne også være:
'Vi er jo kun et lille land, så hvad vi gør, betyder jo ikke noget! Derfor kan vi gøre som det passer os, uden hensyn til hvad vi har forpligtet os på ved at underskrive og dermed tiltræde konventioner!'

DF anerkender ikke afgørelser truffet af flertallet inden DF selv er blevet en beklagelig magtfaktor.
Og den lille/store svindler følger trop hvis det bevarer hans taburet!

Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, John Hansen, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen, John Andersen, Jan Weber Fritsbøger og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Han hedder Alex Ahrendtsen, hvad der ikke gør ham til et bedre menneske, Timmi Klavsen, men alligevel..

Steffen Gliese

Det kunne det ikke bare være, Werner Gass, det er jo sådan, det bliver praktiseret.
Men retfærdigvis har danskerne også oplevet samfundsforringelser pga. - ikke konventionerne, men EU, hvor vi har måttet opgive masser af ligheds- og fællesskabsskabende ordninger, som vore politikere har undladt at kræve opretholdt. Det gælder alt fra fagforeningsmedlemskab som betingelse for a-kasse til afskaffelsen af rejseforsikring i den offentlige sygesikring.

Anne Mette Jørgensen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Peter Beck-Lauritzen

Humanisme og civil ulydighed over racisme; sådan skal det være. Godt gået i Nyborg. Så mangler vi bare resten af landet, - kom så igang.

Rikke Nielsen, Karsten Lundsby, Anne Mette Jørgensen, Hans Larsen, Lars Løfgren, John Hansen, Ete Forchhammer , Steen Bahnsen, Eva Schwanenflügel og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Ja, det er godt at ikke alle lader sig skræmme og intimidere af DF og Nye Borgerlige og den slags pak.
Tak for din civilcourage Henrik Nyborg. :)

Steffen Gliese, Eva Schwanenflügel, Rikke Nielsen, Karsten Lundsby og Anne Mette Jørgensen anbefalede denne kommentar

Alex Ahrendtsen er også kulturordfører. Hans sprogbrug om en mand han er uenig med, viser hvordan kulturen har det i frikadellepartiet.
Mon ikke Ahrendtsen i skrivende stund er ved at udtænke et beslutningsforslag, der skal forhindre, at unge undervises således som det sker i Nyborg. Frikadellepartiet har jo skuffen fuld af nedrige forslag, alle egnet til at chikanere vore muslimske medborgere og asylansøgere. Når så beslutningsforslaget fremlægges i Folketinget, da vil såvel regeringen som Socialakrobatiet danse på glødende kul, men vil dog ende med at vedtage det.

Steffen Gliese, Eva Schwanenflügel og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
René Arestrup

Der er nærmest ingen grænser for hvor små sko Arendtsen, Henriksen og de andre åndsfyrster i DF vil udsætte deres mange ligtorne for.
Og hver gang tror man, at nu er det nok, nu må selv et betragteligt segment af DFs vælgere indse, at DFs projekt ikke er begrænset til at frelse nationen fra horder af flygtninge, men rækker dybt ned i en ildelugtende sump af menneskelig armod.
Måske man skulle sætte spejle op i valgboksene, næste gang vi udøver vores demokratiske ret.

Steffen Gliese, Torsten Jacobsen, Eva Schwanenflügel og Arne Lund anbefalede denne kommentar

@ 2 x erik:

Hvis I savner dokumentation for at Støjbergs ministerium sagsbehandler politisk opportunt og i strid med virkeligheden, kan I ikke have læst Information særlig længe.

Hans Larsen, Steffen Gliese og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Susanne Schmidt

DF plejer ellers at støtte "kristne" værdier som medmenneskelighed.. eller det vil sige det støtter de for etnisk danske mennesker. Andre.. not so much.

Man er vel ikke rigtig DFer hvis ikke man også er selektiv og hyklerisk i sin påtagede kristendom.

1. Jeg tror ikke DF vælgerne ser/erklærer sig selv som "neo-fascistiske". De 'retter' ikke en fejl de ikke erkender.
2. Jeg synes man skal stoppe med at kalde folk for grisefarvede. Det hjælper ikke noget.
3. Ligesom i finanssektoren, sundhedssektoren, SKAT osv. er man (ad demokratisk vej) også mht. udlændingeområdet endt med at sætte ulven til at vogte får.
4. Henrik Stokholm fra Nyborg gør det han skal: han underviser. Det betyder at han overfører viden fra et menneske til et andet. Folk der har noget imod dette lever efter min opfattelse, i en alternativ virkelighed.
Man kan spørge sig selv: hvad taber Danmark og resten af verden ved at to somaliske teenagere får en dansk studentereksamen/uddannelse? (-og som alternativ til hvad?)