Læsetid: 4 min.

»Han er god nok, Lars Løkke. Så måske De Radikale og Venstre kunne slå sig sammen«

For 70-årige Dorrit May Milazar er det vigtigt, at de politikere, hun stemmer på, er sympatiske og ordentlige. Ligesådan mener hun, at det er vigtigt at behandle de indvandrere, der kommer til Danmark på en respektfuld måde
For Dorrit May Milazar er personen i spidsen for et parti afgørende for, om det får hendes stemme. Men selv om hun er glad for Lars Løkke Rasmussen, får Venstre ikke hendes stemme igen ved dette valg.

For Dorrit May Milazar er personen i spidsen for et parti afgørende for, om det får hendes stemme. Men selv om hun er glad for Lars Løkke Rasmussen, får Venstre ikke hendes stemme igen ved dette valg.

Sigrid Nygaard

22. maj 2019

På hovedgaden i Lyngby er der travlt denne eftermiddag.

Bilerne snegler sig langsomt ned ad den brostensbelagte gade. Indkøbsglade lyngbyborgere slentrer hen ad gaden med hænderne fulde af bagerbrød og knitrende plastikposer, mens andre farer igennem.

Information er taget til Lyngby for at tale med en vælger, som vil skifte parti til valget.

Et valg, der ifølge en analyse fra Københavns Universitet vil være præget af vælgervandringer. Foran Lagkagehuset, der ligger i underetagen af Magasin, møder Information den 70-årige kunstner Dorrit May Milazar.

Dorrit May Milazar er vokset op i et kunstnerhjem, hvor faren var kunstsalgsmand og designer, og moren foldede lampeskærme i pergamentpapir med silkesnor. Dem vi i dag kender som Le Klint-lamper. Derfor var det da også helt naturligt, at det var kunstens vej, Dorrit May Milazar endte med at gå.

Hun har arbejdet med keramik hele livet og ville gerne have været uddannet keramiker, men skolen var dyr og kun for folk med mange penge – det havde Dorrit May Milazars forældre ikke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Helle Walther

Undskyld hvad forskel skulle det gøre.? R får samme, faktisk strammere udlændingepolitik, nedskæringer, og nedlagt regionerne, mere centralisering. Og Rbaglandet er rødt 85 %.