Læsetid: 5 min.

Ingen ved længere, hvor de har Løkke i udlændingedebatten

Venstre er på siksakkurs i udlændingepolitikken, og lancerer dag for dag udspil, der stikker i vidt forskellige retninger. Kun én ting synes sikkert: Udlændingekortet er ved at skifte kulør
Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg til pressemøde mandag om fremtidens grænsekontrol. En kontrol, Lars Løkke Rasmussen først var lodret imod, men nu åbner åbner op for at gøre permanent.

Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg til pressemøde mandag om fremtidens grænsekontrol. En kontrol, Lars Løkke Rasmussen først var lodret imod, men nu åbner åbner op for at gøre permanent.

Jacob Aban Kjerumgaard

22. maj 2019

Magten har altid en høj pris, men lige nu synes der at være opstået en ny form for hyperinflation hos Venstres formand Lars Løkke Rasmussen.

Alt er til salg. Hver dag i valgkampen har han skiftet kurs, siksakket uberegneligt, sløjfet gamle løfter for i stedet at foreslå nye tiltag, som hans eget parti er både lodret og vandret imod.

Senest har Løkke lanceret valgløftet om at ville gøre grænsekontrollen permanent, og dermed slår han igen kontra på Venstres hidtidige linje. Baglandet står rundtosset tilbage, og flere prominente venstrefolk kan ikke længere finde hverken hoved eller hale i statsministerens lunefulde udmeldinger.

Lige præcis grænsekontrol er et spørgsmål, som Lars Løkke Rasmussen hidtil har haft en klar holdning til. Inden sidste folketingsvalg i 2015 udtalte han stejlt:

»Jeg bliver ikke statsminister i et land, hvor vi sætter grænsebomme igen.«

Og fortsatte til TV 2:

»Vi har et problem med grænseoverskridende kriminalitet, men jeg går ikke ind for fast kontrol og grænseanlæg. Det er en fortidig tanke, der ikke kan bruges til noget.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Christian Mondrup
  • Eva Schwanenflügel
  • Viggo Okholm
  • Alvin Jensen
  • Carsten Mortensen
  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Gert Romme
  • Poul Anker Sørensen
Christian Mondrup, Eva Schwanenflügel, Viggo Okholm, Alvin Jensen, Carsten Mortensen, Bjarne Bisgaard Jensen, Gert Romme og Poul Anker Sørensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Peder Bahne

Han har fået jobbet. Nu gælder det eftermælet og logen

"You can get it if you (really) want it"

Søren Kristensen

Det LLR mener er selvfølgelig, at grænsekontrollen også i fremtiden bør være permanent midlertidigt lukket. I øvrigt skal vi huske at man har et standpunkt til man tager et nyt og endelig er der ingen tvivl om hvor statsministeren står i udlændingespørgsmålet, det er ved siden at Inger Støjberg.

Poul Anker Sørensen

Lars Løkke viser jo bare partiet Venstre`s sande sjæl, som den ALTID har været.

Eva Schwanenflügel, Carsten Munk, Alvin Jensen, Werner Gass og Gert Romme anbefalede denne kommentar
olivier goulin

Ingen ved længere, hvor de har Løkke i udlændingedebatten

Prøv og kig i nærheden af statsministertaburetten.

/O

Eva Schwanenflügel, Rikke Nielsen, John Andersen og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar
Leo Nygaard

Ghetto politikken er vel også udlændingepolitik.
Jo mere det klarlægges om denne sindssyge lovs konsekvenser, jo mere vil det liberale parti sikkert indse fejltagelsen - og skifte mening.
Statistik og procenter om de ledige, de kriminelle, de dumme og de fattige resulterer i nedrivninger af gode boliger - imod beboernes og boligforeningernes ønsker. I byråd mukkes der også over tåbelighederne, selv om kommunernes anvisningsret har medvirket til befolkningssammensætningen.

Her er der virkelig brug for, at Løkke får "skiftet kurs, siksakket uberegneligt, sløjfet gamle løfter for i stedet at foreslå nye tiltag ", som hindrer udskamningen af ledige, lovbrydere, dumme og fattige.

Når nu ikke andre af forfatterne vil - så skift mening, Løkke - nu i valgkampen !

Viggo Okholm

Leo Nygaard.
Lige et supplement ti omtalen af "ghettoloven" Jeg stemte i aftes nej til en Vollsmosepakke som er indgået med pistolen for brystet mellem kommunen og de to store boligorganisationer, men flertallet var alligevel klar, for det er pest eller kolera for et nej ville i store træk betyde at området skulle nedrives.så der kun ville være 25% familieboliger tilbage.l Det er hvad vores magthavere har bestemt med socialdemokrater og SF som garanter.Tragisk at menneskesynet er blevet til at mennesker,som ikke lige har nået det stade som passer magtens elite,kan flyttes efter forgodt befindende. Nu får vi en aftale i Odense som siger en ny bolig et andet stad(almen) for hver boligenhed der fjernes ned til de 40% .

Leo Nygaard

Viggo - I min kommentar lå, at hele loven sigter mod udlændinge, uanset om de er ledige, kriminelle, dumme eller fattige - eller det hele. Men det siger politikerne ikke rent ud.
Den plan I har lagt flytter bare rundt på borgerne og gør dem ikke mere lønarbejdende, lovlydige, kloge og velhavende.
Jeg forstår ikke helt, hvad løsningen så blev ? Og om det er klart, hvor de pågældende så skal flytte hen - til en ny ghetto ?