Læsetid: 5 min.

Det lykkedes ikke Ellen Trane Nørby at overtale afhoppet venstremand efter en times privatbesøg

Arne Andresen er bekymret for, hvad det vil betyde for Gram og omegn, hvis sundhedsreformen bliver til virkelighed, og regionsrådspolitikerne forsvinder. Det fortalte han tirsdag til Information. Derfor har sundhedsministeren nu inviteret sig selv på kaffe for at overbevise ham om at blive hos Venstre
Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) forsøger under sit kaffebesøg at overbevise den afhoppede venstremand Arne Andresen om, at sundhedsreformen er god. At hvis man bliver syg, så er det bedre at have en læge tæt på end en politiker. Arne Andresen følte sig ikke overbevist.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) forsøger under sit kaffebesøg at overbevise den afhoppede venstremand Arne Andresen om, at sundhedsreformen er god. At hvis man bliver syg, så er det bedre at have en læge tæt på end en politiker. Arne Andresen følte sig ikke overbevist.

Peter Nygaard

24. maj 2019

76-årige Arne Andresen står i sin indkørsel med en blå skjorte og sorte bukser, da en sort BMW ruller ind på villavejen i Gram. Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) træder ud i høje sandaler og blazer og går henimod ham.

»Kom indenfor,« siger Arne Andresen og giver ministeren hånden.

Indenfor dufter der af hjemmebag. Bordet er dækket op med en blå dug med hvide blomster, et hvidriflet kaffestel og servietter med akvarelmalede markblomster. Ellen Trane Nørby sætter sig over for Arne Andresen og hans kone Anna Andresen, der skænker kaffe og lader brødkurven med nybagte boller gå rundt.

Sundhedsministeren har inviteret sig selv på eftermiddagskaffe hos ægteparret i Gram, fordi hun har læst Information.

I tirsdagens udgave af avisen fortæller Arne Andresen, at han ikke længere agter at stemme på Venstre. Et parti, som han ellers har stemt på hele sit liv med undtagelse af én enkelt gang, hvor han kom til at stemme på De Radikale.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Jesper Jakobsen
  • Niels Duus Nielsen
  • Poul Erik Riis
  • Dorte Sørensen
David Zennaro, Jesper Jakobsen, Niels Duus Nielsen, Poul Erik Riis og Dorte Sørensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Dorte Sørensen

Tænk hvis LLR ikke absolut ville bygge alle de supersygehuse og nedlægge alle de mindre lokalsygehuse samt beholdt Amterne - men i stedet havde udbygget de special sygehuse som Riget, osv.. så der var flere steder i landet der behandlede de mere specielle behandlinger og samtidig havde beholdt de mindre lokalsygehuse - så havde han ikke i dag skulle bygge alle de Sundhedssygehuse til behandling af de samme sygedomme ,som han nu vil lade sundhedssygehusene foretage.
Ligeledes var Amterne nærmere de lokale og de havde deres egen skatudskrivning så økonomien og beslutningerne hang sammen - med andre ord de ansvarlige politikere skulle ikke gå tiggergang til regeringen hvert år for at søge om penge til den videre drift af sygehusene osv.
Ligeledes var specialskoler, behandlingssteder ikke blevet nedlagt osv......... For ikke at nævne miljø og lokaltrafik.

Lars Løfgren, Karsten Lundsby, jørgen djørup, P.G. Olsen, Ib Christensen, Carsten Munk, Jane Jensen, Peter Knap og Tommy Clausen anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Det er jo ikke et enten-eller, man kan sagtens have både politikere og læger tæt på.

Ib Christensen

En minister for at holde et får i flokken.
For venstre er det endt med en kamp om at holde på de får de har, mere end at skaffe nye.