Læsetid: 8 min.

»Hvis alle stemte på Dansk Folkeparti, så ville der komme fred i verden«

Danskerne får det dårligere og dårligere, og det er muslimernes skyld. Det mener det pensionerede ægtepar Tue og Lisa Svendsen fra Gram. Derfor kæmper de for Dansk Folkepartis lokale kandidat til folketingsvalget
Tue og Lisa Svendsen bruger meget tid i deres hus i Gram på at skrive om og dele Dansk Folkepartis politik på Facebook.

Tue og Lisa Svendsen bruger meget tid i deres hus i Gram på at skrive om og dele Dansk Folkepartis politik på Facebook.

Peter Nygaard Christensen

29. maj 2019

Lisa Svendsen på 81 år kommer gående med sin rullevogn på fortovet på en villavej i Gram. Det er ikke, fordi hun har svært ved at gå, at hun har rullevognen med, understreger hun. Hun bruger den til at opbevare et par hundrede foldere for Dansk Folkepartis lokale folketingskandidat, Torbjørn Fristed.

Hendes mand Tue Svendsen (76) går lidt længere oppe ad vejen med sin røde jakke og har netop smidt en folder i en postkasse uden for et gult murstenshus. Lidt efter sætter han sig ned på en bænk for at holde en pause.

Tue og Lisa Svendsen fører valgkamp for Dansk Folkeparti, fordi de er bange for, at muslimerne en dag overtager Danmark.

»Ja, og det gør de!« udbryder Lisa Svendsen.

»Det gør de,« istemmer Tue Svendsen.

»Jeg kan godt sige dig, at om 50 år skal du bede til Allah, hvis ikke du gør noget ved det,« siger hans hustru.

»Men hvorfor gør vi ikke modstand? Hvorfor finder vi os i det?«

Da blå blok vandt regeringsmagten i 2015, var det i høj grad på grund af udlændingespørgsmålet. Dengang stemte omkring hver tredje indbygger i Gram på Dansk Folkeparti.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Kim Folke Knudsen
  • Thomas Tanghus
  • Erik Fuglsang
  • Gert Romme
  • Eva Schwanenflügel
  • Svend Erik Sokkelund
David Zennaro, Kim Folke Knudsen, Thomas Tanghus, Erik Fuglsang, Gert Romme, Eva Schwanenflügel og Svend Erik Sokkelund anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Jensen

Det er ligedele imponereden og trist, at man kan leve så længe og lære så lidt.

Torben Siersbæk, Carsten Mortensen, Morten Lind, David Zennaro, lars helde, Ib Gram-Jensen, lone hansen, Rolf Andersen, Carsten Wienholtz, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Dorte Haun Nielsen, Thomas Tanghus, Søs Jensen, Elisabeth Andersen, Magnus Dahl, Morten Fals, Werner Gass, Flemming Berger, Brian Nocis Jensen, Jesper Sano Højdal, Gert Romme, Ole Frank, Eva Schwanenflügel, Mogens Holme, Anders Reinholdt, Liselotte Paulsen, Susanne Kaspersen, Bjarne Andersen, Tommy Clausen, Steffen Gliese, Søren Bro, Maj-Britt Kent Hansen, Katrine Damm, John Andersen, Melissa A., Svend Erik Sokkelund, Caspar Christiansen, Hans Larsen, Mary Stewart, Arne Lund, David Engelby, Rikke Nielsen og Esben Lykke anbefalede denne kommentar
David Engelby

Enig med @Søren Jensen. Nogle mennesker lever længe og får visdom. Andre får bare rynker. Og paranoia.

Ib Gram-Jensen, lone hansen, Carsten Wienholtz, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Dorte Haun Nielsen, Elisabeth Andersen, Torben Skov, Werner Gass, Flemming Berger, Jesper Sano Højdal, Gert Romme, Ole Frank, Eva Schwanenflügel, Mogens Holme, Susanne Kaspersen, Tommy Clausen, Steffen Gliese, Bjarne Bisgaard Jensen, John Andersen, Ete Forchhammer , Mary Stewart og Arne Lund anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

"Parret erkender dog, at de ikke selv oplever nogle af de problemer, som de taler om."

Det er jo det, jeg hele tiden siger: De værste islamofober er dem, der aldrig har set en muslim.

Og så kan jeg godt lide afslutningsreplikken: "Hvis alle stemte på Dansk Folkeparti, så ville der komme fred i verden". Sammenlign med Søren Espersens udtalelse: "Vi bliver nødt til at bombe civile nu - også kvinder og børn"

http://nyheder.tv2.dk/2015-11-15-df-om-krigen-mod-is-vi-bliver-noedt-til...

Torben Siersbæk, Carsten Mortensen, Morten Lind, David Zennaro, Kim Folke Knudsen, Ib Gram-Jensen, lone hansen, Rolf Andersen, Carsten Wienholtz, Erik Karlsen, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Thomas Tanghus, Erik Fuglsang, Søs Jensen, Elisabeth Andersen, Torben Skov, Vibeke Hansen, Magnus Dahl, Morten Fals, Christel Gruner-Olesen, Werner Gass, Flemming Berger, Brian Nocis Jensen, Rasmus Knus, Hans Houmøller, Gert Romme, Hanne Ribens, Ole Frank, Eva Schwanenflügel, Mogens Holme, Anders Reinholdt, Carsten Nørgaard, Susanne Kaspersen, Bjarne Andersen, Tommy Clausen, Marie Jensen, Ebbe Overbye, Steffen Gliese, Søren Bro, Carsten Munk, Steen Sohn, Tue Romanow, Bjarne Bisgaard Jensen, Maj-Britt Kent Hansen, Christian Mondrup, Katrine Damm, John Andersen, Melissa A., Ete Forchhammer , Rikke Nielsen, Hans Larsen, Mary Stewart, Arne Lund, Trond Meiring og Peter Knap anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

Peter Knap, jeg synes faktisk, at det er spændende at læse om, hvordan folk i Gram tænker. Jeg er selv opvokset i Vestjylland, men det er mange år siden, så det er da interessant for mig at se, at tiden har stået stille i provinsen. Især for en københavner som mig, der har overkompenseret i min integration som storbymenneske og derfor er mere københavnsk end københavnerne, er det lærerigt at blive konfronteret med de efter min mening meget provinsielle (i ordets pejorative betydning) tanker, der får mennesker, som jeg kender fra min barndom som gode og retskafne borgere til at falde for DFs demagogi.

For mig er det naturligt, at hvis man kun kender muslimer fra pressens dækning af integrationen, ja så vil man selvfølgelig blive bekymret. Selv er jeg jo ikke bekymret, for jeg omgås muslimer hver dag, og jeg er ret sikker på, at folk i provinsen også ville tage pressens udskejelser med et gran salt, hvis de ellers fik mulighed for at lære nogle flygtninge at kende.

Da min mor stadig levede kom der en flok tamiler til den lille by, som hun boede i, og selv om de var mørke i huden og talte et meget gebrokkent dansk, hørte jeg hende aldrig ytre et ondt ord om dem.

Det samme skete med de fæle kommunister fra Tvind: Så længe de byggede deres mølle og holdt sig for sig selv, var folk splittede mellem en vis beundring for møllebyggeriet kombineret med en traditionel kommunistskræk, men da seminaristerne fra Det nødvendige Seminarium begyndte at undervise ungerne i den lokale folkeskole, vendte stemningen fildstændig: Ingerne var glade for disse lærerpraktikanter, så det blev forældrene også. De stemte stadig på Venstre, og de brød sig stadig ikke om kommunismen, men de var ikke længere bange for kommunisterne fra Tvind.

Det betyder meget at kunne sætte et ansigt på sine fordomme, da det for det meste betyder, at man vælger mennesket frem for fordommen.

Carsten Mortensen, Morten Lind, David Zennaro, Jane Jensen, Kim Folke Knudsen, Ib Gram-Jensen, Rolf Andersen, Søren Askegaard, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Vivi Rindom, Dorte Haun Nielsen, Thomas Tanghus, Søs Jensen, Morten Fals, Werner Gass, Flemming Berger, Erik Fuglsang, Jesper Sano Højdal, Ole Frank, Eva Schwanenflügel, Anders Reinholdt, Viggo Okholm, Andreas Lykke Jensen, Susanne Kaspersen, Bjarne Andersen, Steffen Gliese, Søren Bro, Steen K Petersen, Jens Pedersen, Bjarne Bisgaard Jensen, Christian Mondrup, Katrine Damm, John Andersen, Svend Erik Sokkelund, Melissa A., Birthe Gawinski, Peter Borre, Ete Forchhammer , Trond Meiring, Morten Wieth, Rikke Nielsen og Mary Stewart anbefalede denne kommentar

Åh! Jeg grinte min røv i laser. Mon ikke Erling Jepsen kunne spinde ende over ægteparrets syn på verden?

Torben Siersbæk, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Erik Fuglsang, Ole Frank, Eva Schwanenflügel, Steffen Gliese og Svend Erik Sokkelund anbefalede denne kommentar
Mary Stewart

Det blev pludseligt lidt flovt at være her fra lille Gram. Det er fedt at Information har valgt at dække valget fra Gram og ikke fra stenbroen, men denne artikel er "træls" ( sagt på godt Jysk) da journalistens loyale gengivelse af ægteparrets lidt specielle ytringer, fordrer en hel del "læsning mellem linjerne"

Morten Lind, Kim Folke Knudsen, Birte Pedersen, Thomas Tanghus, Erik Fuglsang, Hans Houmøller, Gert Romme, Eva Schwanenflügel, Herdis Weins, Steffen Gliese, John Andersen, Katrine Damm, Trond Meiring, Rikke Nielsen, Niels Duus Nielsen og Frede Jørgensen anbefalede denne kommentar
jan henrik wegener

Selvfølgelig skal gaderøverier, hashhandel m.v. stoppes. Så vidt man overhovedet kan.
Så er der spørgsmål om måden det skal gøres på.

David Zennaro, Kim Folke Knudsen, Erik Fuglsang, Hans Houmøller, Steffen Gliese og Frederik Groth Nordstrøm anbefalede denne kommentar
olivier goulin

Det udstiller med al tydelighed, præcis hvori skaden ved DF består: En snigende programmering af den offentlige bevidsthed med løgn og fordomme. Det er helt sikkert ikke en holdning og konklusion parret i Gram er nået til ved egen hjælp.

/O

Lillian Larsen, Morten Lind, Carsten Wienholtz, P.G. Olsen, Rikke Nielsen, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Søs Jensen, Elisabeth Andersen, Jørn Andersen, Christel Gruner-Olesen, Hans Houmøller, Gert Romme, Eva Schwanenflügel, Mogens Holme, Anders Reinholdt, Herdis Weins, Mandatar Torben Wilken, Steffen Gliese, Caroline Lillelund, Hans Larsen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Aleksander Laursen

Det så nemt at hæve sig moralsk over ægteparret og hakke ned på dem.

Sandheden er der er to muligheder 1. De etablerede partier og/eller venstrefløjen leverer positive resultater socialt 2. Nationalisterne får opbakning.

Alle de lange diskussioner og argumenter kan koges ned til ovenstående muligheder. Der er ingen mellemvej.

Heldigvis er det ikke +40 generationerne der skal redde verden, i så fald ville der ikke være håb. Jeg snakker om stort set alle både venstre som højreorienterede.

I er fra en ignorant generation som tror alt skal være indviklet og handler om at fremstå klogest. Det eneste det alting handler om er at skabe en bedre verden.

Det kræver en hidtil uset kritisk tænkning som kun internettet formår at skabe hos unge. Nikola Tesla, den største videnskabsmand og visionær i historien er slettet fra alle skolebøger. Google ham og læs om ham, vi er 100-200 år bagud teknologisk.

Det vil ungdommen vide mere og mere takket være kritisk tænkning og internettet. Jeres generation er fortabt og holder os tilbage som altid. Jeg ikke i tvivl om der er positive forandringer på vej, spørgsmålet er om jeres genration(er)s ignorance når at smadre det hele før det sker.

Jens Pedersen

Vi er meget hurtige til at give DF det direkte ansvar for den her slags totale idioti. Men jeg forstår godt deres bekymring. Hvis man får sine nyheder fra selv de mest anerkendte medier i Danmark, så er det jo netop det her billede man får: At der myrdes folk af indvandrere hver eneste dag. DF har haft en grotesk fordel i dækningen af deres synspunkter og den danske journaliststand har ikke været gode nok til at gå i clinch med dem.

Carsten Mortensen, Morten Lind, David Zennaro, Kim Folke Knudsen, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Thomas Tanghus, Erik Fuglsang, Elisabeth Andersen, Werner Gass, Anders Reinholdt, John Andersen, Frede Jørgensen, Hans Larsen, Herdis Weins, Niels Duus Nielsen, Steffen Gliese, Pia Nielsen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Pia Nielsen

Hvis de vil undgå at blive latterliggjorte som i denne tråd kan jeg anbefale dem at stemme på f.eks. Venstre som helt og aldeles har overtaget DFs politik på udlændingeområdet.

Niels Østergård

Fred
Är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med lag skall landet byggas om
och lagen kräver fred
Så att dom som ger makt och guld
skall kunna tjäna ännu mer

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med freden kommer segraren
och han som slogs och stred
får på böjda knän och med huvet lågt
och ta emot den starkes fred

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med freden kommer tystnaden
allt ordnas under hand
Och folk och länder styckas upp
i samförståndets namn

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Joakim Thåström/Imperiet

https://www.youtube.com/watch?v=05dBLaQNcEQ

Michael Kamp

Simpelthen så sørgeligt.
Alt det der er galt pålægges nu ”muslimer” som udgør en brøkdel af vores samfund, og er langt fra én homogen gruppe af mennesker. Lovlydige og arbejdsomme mennesker er nu at finde i samme kasse som de kriminelle, sjakalerne og taberne.
Et skattevæsen der sejler, milliarder der fosser og eller svindles ud af statskassen, velfærdsforringelser over hele linjen, stigende fattigdom medens de rige bliver rigere. Ja selv stigende ejendomspriser har jeg hørt nogen påstå er ”muslimernes” skyld. Hvornår stopper dette vanvid? Og hvornår lærer danskerne at differentiere og skille skidt fra kanel? Eller gider man ikke det?
Jeg savner desuden sociologerne? Hvor er de henne i denne debat? Vi mangler at hæve niveauet for debatten ellers kommer vi ingen vejene.

Lillian Larsen, Carsten Mortensen, Morten Lind, lars helde, Kim Folke Knudsen, Peter Andersen, Carsten Wienholtz, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Dorte Haun Nielsen, Erik Fuglsang, Søs Jensen, Elisabeth Andersen, Christel Gruner-Olesen, Flemming Berger, Marie Jensen, Lars Løfgren, Eva Schwanenflügel, Mogens Holme, Steffen Gliese og Rolf Andersen anbefalede denne kommentar

Næste gang jeg triller gennem Gram, det sker af og til, så kunne jeg tænke på at der i Gram også lever mennesker der reflekterer lige så lidt i dybden, som tilfældet er på Amager, i Gentofte, Padborg, Odense, Tværsted etc. At jeg sandsynligvis er i selskab med flere af samme kaliber på færgen til Fanø og hvor jeg ellers færdes i det offentlige rum. Det vil jeg nu ikke spilde min tid med i det fine landskab omkring Gram, for jeg vil tænke på at der har svømmet hvaler der hvor jeg kører. Det er nemligt vildt.

Leo Nygaard

Klog spåkone og spåmand - på de opstillede forudsætninger.
Men disse er heldigvis forkerte. Det har folketinget jo sørget for.
Var det derimod gået, som de tossegode ville ha` det, var spådommen gået i opfyldelse.
Så - Lisa og Tue, rolig nu, vi har styr på sagen og lever med de allerede indtrufne omstændigheder og forbedrer dem.

Anders Sørensen

Det eneste, jeg tænker, er mest, at det er for billigt at udstille folk (det er jo det, der sker her ...), der stemmer DF pg tror, at det frelser alle (i Danmark).

Så kan vi, der tilhører den modsatte fløj, føle os på sikker grund gjort af lige så faste overbevisninger og holde en fest med vore egne, samtidig med at vi påberåber os moralsk overlegenhed ved at forsvare de svage.

David Zennaro, Mette Poulsen og jens peter hansen anbefalede denne kommentar
Søren Kristensen

Kineserne og deres billige lorteprodukter er også et kæmpe problem; de har fået alt for lang snor og nu kører de rundt med os og der er intet vi kan stille op.

Rasmus Knus

Respekten for andre mennesker bliver målt i Gram.

Kim Folke Knudsen, Steffen Gliese, Torben Ethelfeld, Peter Henningsen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

I udkantskøbenhavn ligger Tårnby. I denne kreds fik DF sidst 27% af stemmerne 9000 i alt. Haderslevkredsen hvor Gram ligger fik DF 28 % af stemmerne eller 10.000 i alt. Mon ikke det skulle være muligt at finde et par stykker i storbyen som havde samme ideer som det gamle ægtepar ? Kærligheden til muslimer i storbyen viser sig ved at man flytter ungerne på privatskole når der bliver for mange af de andre, I ved nok hvem, mens de gamle i Gram bare kan fantasere om kalifatet.

Morten Lind, Jane Jensen, Kim Folke Knudsen, Mette Poulsen og Dorte Haun Nielsen anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Gram køleskabsfabrik havde et bonmot: Der kan være mange kilo i et Gram. Se det var tider.

Birte Pedersen, Kristian Rikard, Erik Fuglsang og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Allan Petersen

Jens Peter Hansen, nu må du ikke ødelægger fortællingen om, at det kun er folk bosiddende efter sidste kartoffelrække som repræsenteres af Dansk Folkeparti.

Trond Meiring, Erik Fuglsang, Birte Pedersen og Dorte Haun Nielsen anbefalede denne kommentar
Kristian Fogh Thomsen

@ jens peter hansen det kunne jo nok også have noget at gøre med at det som regel ikke er det mest veluddannede og velinformerede der bor i tårnby. Brianer og amagertøser i alle aldre

jens peter hansen

Er det Brian Arly Jacobsen , der ved noget om islam eller er det bare foragten for dem som ikke i 50' erne fik en fed uddannelse men fik arbejdstøjet i konfirmationsgave du tænker på Kristian Fogh Thomsen ? Jeg synes bedre om en DF' er der sætter sin Kristian i den lokale folkeskole med Ahmed end EL' eren der sætter Malthe i privatskolen sammen med Sophus, men udadtil er så enorm tolerant over for dem han bevidst undgår og forarget over de dumme, uoplyste og dårligt uddannede der mangler dannelse og eksamensbeviser.

Brian W. Andersen

@ Kristian Fogh Thomsen

Tusind tak for den stigmatisering. Jeg skulle ellers til at skrive om meningsdannelsen i Sønder og Vestjylland, som faktisk er en hel del anderledes end på Amager, hvilket bl.a. skyldes den måde den er bundet i lokale traditioner og deres store afstand til begivenheder og udvikling i det der i over et århundrede har været og er landets 4 største byer. Nu gemmer jeg resten til jeg er mindre irriteret.

Steffen Gliese

Hvilken lokal folkeskole, Jens Peter Hansen? Der er kun centrale byskoler tilbage i det meste af landet, fordi kommunerne ikke må opkræve den nødvendige skat mere.
Friskolerne er efterhånden et af de få områder, hvor borgerne faktisk har magten til at vis politikerne, hvem der bør bestemme.

Carsten Wienholtz, Birte Pedersen, Trond Meiring, Jørn Andersen, Elisabeth Andersen og Torben Skov anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Jeg tror godt du ved, Steffen Gliese, at det er en helt anden problematik på landet i DK end i fx København hvor den tolerante veluddannede og ofte venstreorienterede forælder sætter barnet i en privatskole. Man siger selvfølgelig ikke at det er pga de mange indvandrerbørn, men begrunder det med nærhed, selv om skolen ligger længere væk, små klasser, tryghed etc. alt sammen noget den nærliggende folkeskole altså ikke kan byde på. Jeg bebrejder ingen for at ville det bedste for deres børn, men jeg påpeger hykleriet.

Morten Lind, Erik Fuglsang, Mette Poulsen, Birte Pedersen og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Thomas Frisendal

Det handler nok meget om, hvordan folk får deres nyheder i dag. Meget af det fra Facebook, som jo er kaotisk (og indeholder meget fabrikeret bragesnak). Public service på markedsvilkår, som betyder klik-venlige, korte historier med fokus på konflikten (der er ingen nyhed, hvis der ikke er en konflikt). Breaking news tsunamien. Politisk journalistik leveret som om politik er en kampsport. De medier, der stadig informerer objektivt og dybdegående, har ikke stor tilstedeværelse i den brede befolkning. Så bliver tingene sådan her.

Morten Lind, Erik Fuglsang, Herdis Weins, Birte Pedersen, Trond Meiring og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Kenneth Jacobsen

Påfaldende som ægteparret svarer i øst, når de bliver spurgt i vest. Mentale kolbøtter forklædt som politik.

Mette Poulsen

Jeg er vild med, at journalisten ikke har sat sig ind i, at det hedder en rollator og ikke en rullevogn. Hvad andet er der sjusket med i artiklen?
Uanset, så er det da dejligt, at nogen engagerer sig i foreningsarbejde, afholdelse af valg etc. hvilket nogle af os andre nok kunne lære noget af.

Kim Folke Knudsen, Erik Fuglsang og Kenneth Jacobsen anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Dansk Folkepartis Formand Kristian Thulesen Dahl har endnu ikke taget afstand fra Stram Kurs partiprogram og fra Rasmus Paludans hadefulde tale rettet mod alle muslimske medborgere her i landet.

Valgkampen har varet i over 3 uger, og Dansk Folkeparti undgår behændigt og snedigt at melde ud.

Hvad mener Dansk Folkeparti om Stram Kurs politik ?? SVAR UDBEDES.

Venstre og Socialdemokraterne har taget afstand, men Dansk Folkeparti vælger den nemme og kujonagtige løsning. Partiet lader som om Rasmus Paludan ikke eksisterer. DF håber derfor at undgå dette omtålelige spørgsmål for partiet.

Folketingets Formand Pia Kjærsgaard kalder Rasmus Paludans program for sære ideer og bagateliserer hermed indholdet som en ligegyldig detalje. Hvis det var kristne danskere, der skulle sendes i opdragelseslejr til Nordøstgrønland, så er jeg overbevist om, at Pia Kjærsgaard ikke ville nøjes med udtalelsen: en sær ide.

Pia Kjærsgaard er til gengæld meget fornærmet over, at Martin Krasnik trækker NAZI kortet overfor Rasmus Paludan. Det må man ikke, det er tarveligt og uvederhæftigt.

For hvem og hvilke danskere kan tilslutte sig følgende:

1. Muslimske borgere fratages deres frihedsrettigheder indfanges og anbringes i motivationsfremmende lejre på Nordøstgrønland af os andre kaldet for det rette navn KZ-lejre.

2. Der opføres en mur på linie med Berlin Muren mellem Danmark og Tyskland, for at forhindre ulovlig immigration fra den fordærvede Forbundsrepublik, der takket være forræderen Forbundskansler Angela Merkel nu er oversvømmet med muslimer.

En mand Rasmus Paludan, der karakteriserer Martin Krasnik som en NAZI jøde, og som omtaler Mimi Jakobsen som en NAZI sympatisør og en afdanket politiker.

Heller ikke de udtalelser har Dansk Folkepartis ledelse med Kristian Thulesen Dahl i spidsen taget afstand fra.

Indholdet præcist af Stram Kurs og Rasmus Paludans politik.

Udskift ordet muslim med ordet Jøder i Rasmus Paludans svulstige og uhyggelige retorik, så forekommer en ny farve at blive temmelig synlig fra gult parti til brun ideologi: Nationalsocialismen.

Den person som sætter sit kryds ved Rasmus Paludan og Stram Kurs. De har inviteret Nationalsocialismen indenfor landets grænser.

Steffen Gliese, Rikke Nielsen, Herdis Weins og Erik Fuglsang anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Martin Paludan, Rasmus Paludans Bror er gået ud i offentligheden.

Martin advarer alle danskere mod at sætte deres kryds ved Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Broderen tilføjer nøgternt: Det Rasmus Paludan siger er det han mener. Der er ingen overdrivelse. Han løber ikke fra hans " løfter " om et muslimrenset Danmark.

Ærlig og modig tale fra Rasmus Paludans Bror: Martin Paludan.

Min respekt for denne udmelding.

En advarsel fra Martin Paludan om ikke at stemme på Stram Kurs - Det tæller.

Leo Nygaard, Steffen Gliese, Rikke Nielsen, Herdis Weins og Erik Fuglsang anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Jeg kan simpelthen ikke sætte mig ind i en tankegang, der opfatter en af verdens store mainstreamreligioner som et problem.
Bevares, der er da også meget i den katolske kirke, der kan være virkelig svært at kapere, men som heldigvis stiltiende også overses i det praktiske liv, katolikker lever iblandt os.
Og der ikke anderledes med muslimer - paradoksalt nok fremhævede en af 'kritikerne', at mange færdselslovsovertrædelser blandt muslimer og efterkommere var spirituskørsel (!). Selvfølgelig må man ikke det, men man kan ikke påstå, at det er noget, de har opfanget fra religionen.

Michael Kamp

"Og der ikke anderledes med muslimer - paradoksalt nok fremhævede en af ’kritikerne’, at mange færdselslovsovertrædelser blandt muslimer og efterkommere var spirituskørsel (!). Selvfølgelig må man ikke det, men man kan ikke påstå, at det er noget, de har opfanget fra religionen."

Du har ret og det hele er bare blevet én stor pærevælling. Hvordan vi nogensinde skal løse problemerne, når man ikke engang fra politikernes og mediernes side gider at føre en intelligent, saglig og faktuel debat er mig en gåde.

Steffen - Ser du helt bort fra islams lovreligion, som mange herboende bekender sig til.
Dokumenteret i undersøgelser blandt muslimerne her.

Bjørn Pedersen

Jeg kan ikke lade være at perspektivere til den artikel her i Information om EU's "Bruxelles-boble", og til Lars Løkkes famøse kommentar om 3000 kr i relation bistand at "det kan man jo ikke engang købe et par sko for". Nogle der læser artiklen, vil sikkert forfalde til en fordom om den "tilbagestående provinsborger". Så behøver mamjo ikke tage stilling, ligesom man ikke behøver tage stilling hvis man forhånd gør alle muslimer i DK til salafistiske fanatikere der læser koranen bogstaveligt.

Kim Folke Knudsen

Politikerne herunder DF´s formand Kristian Thulesen Dahl har travlt med at distancere sig fra politikerlede.

I stedet for at arbejde for at bekæmpe denne ved forsøgsvis at være ærlige.

Sjovt er det at se den bratte omvendelse hos Dansk Folkeparti i følgende sager.

1. Omprioriteringsbidraget på -2% i statens institutioner ønsker DF nu afskaffet.
2. Uddannelsesloftet for unge studerende ønsker DF nu afskaffet.
3. Der skal indføres minimumsnormeringer i Daginstitutionerne ifølge DF.

Alle punkter har været oppe i Folketinget og DF har stemt imod, men lige nu blæser vinden lidt anderledes - Hvorfor mon og er det troværdigt ??

Så går vi lige tilbage i tiden til Juni måned år 2015.

Her var Dansk Folkeparti imod indførelsen af et Kontanthjælpsloft dagen før valgdagen den 18 Juni 2015.

Det gik som bekendt anderledes bagefter, så fik Kontanthjælpsmodtagerne et lods i R... med Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Dansk Folkepartis velsignelse.

Dansk Folkeparti har nu i et år i træk smisket og fedtet for den nye vision et tæt S-DF samarbejde, hvis formål ufortalt var at frelse Mette Frederiksen fra hendes forfærdelige allierede i den røde blok.

Dette samarbejde blev bifaldet af dele af fagbevægelsen. Kan de pågældende fagforeningsfolk ikke fortælle mig, hvilke fantastiske overenskomstsejre, som er opnået takket være DF´s politik gennem hele perioden fra år 2015-2019 ??

Nu har Dansk Folkeparti så fået nok af dårlige meningsmålinger.

Først var det de borgerlige partier, som fik en dolk i ryggen af Dansk Dolkeparti ved hele tiden at antyde at partiet var ved at løbe af gårde og ville samarbejde med S efter næste valg.

Nu har piben fået en anden lyd efter nærlæsningen af de knap så lystige meningsmålinger og nej kurverne er ikke vendt på hovedet ved en fejl Dansk Folkeparti.

Så fulgte den anden dolk i valgkampen som blev solidt plantet i ryggen på Mette Frederiksen (S) med beskeden, hun er med til at skade politisk kultur i Danmark og fremme Politikerleden med hendes dobbeltspil ifølge Kristian Thulesen Dahl DF. Dansk Dolkeparti gør det igen endnu en måske kommende Statsminister Mette Frederiksen får kniven af DF.

Midt i det hele kom Fru Formanden for Folketinget Pia Kjærsgaard DF i tanker om, at det var en rigtig fin ide, hvis Dansk Folkeparti indgik i en 3 parti regering mellem DF, Venstre, og gæt selv Socialdemokratiet. Det parti, som ifølge Kristian Thuelsen Dahl skader den politiske kultur i Danmark.

Ja det er næsten til at blive helt rundtosset af med alle de regeringer fra Thyregod og Omegn. Hver dag sit nye påhit i Dansk Folkeparti. Klimatosserne nåeh nej Rundtosserne længe leve.

Mit råd: Bedøm partierne på deres gerninger og ikke på alt det valgflæsk og vås som lukkes ud lige før lukketid.

Se den forrige Afslutningsdebat fra DR dagen før Torsdag den 18 Juni 2015 på følgende link.
https://www.youtube.com/watch?v=GapQwrmUL8k

God fornøjelse og fortsat God Valgkamp.

VH
KFK